3M Kofil maska 8833 FFP3 sa ventilom


Šifra proizvoda: 3M-8833

773,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Loptasta višeslojna kofil maska za kraću upotrebu, sa elasičnim trakama, sa ventilom. Namenjena je za zaštitu disajnih organa od fine prašine, isparenja, aerosola i svih sitnih čestica između 2 i 5 mikrometra. 3M serija respiratora 8000 pruža laganu, komfornu i efikasnu zaštitu od prašine... Detaljnije

Loptasta višeslojna kofil maska za kraću upotrebu, sa elasičnim trakama, sa ventilom. Namenjena je za zaštitu disajnih organa od fine prašine, isparenja, aerosola i svih sitnih čestica između 2 i 5 mikrometra.

3M serija respiratora 8000 pruža laganu, komfornu i efikasnu zaštitu od prašine i izmaglice. Konveksan oblik, dvostruki dizajn kaiša, penast deo oko nosa obezbeđuje udobnost na raznim veličinama lica. Školjka otporna na lomljenje, kompatibilna sa 3M zaštitnim naočarima i slušalicama.

3M COOL FLOW ventil efikasno uklanja vrućinu koja se stvara kako bi se omogućila veća udobnost korisnika i uklanja izdahnut vazduh i minimizira rizik od maglenja naočara.

Maksimalni nivo upotrebe: Do 50 x MDK (TLV)

Zaštita: Prašina, Magla

Široka primena: opšta upotreba, konstrukcija, brodogradnja, farmacija/laboratorije, gumarska i plastičarska industrija, prerada gvožđa, agrohemija, zemljoradnja, bazna metalska industrija, rad sa praškastim hemikalijama.

EN 149:2001+A1:2009 – Evropski standard za izradu manjih repiratornih maski za zaštitu od smoga, izmaglice, prašine.

Nivo zaštite: FFP3 R D – treći nivo zaštite od čvrstih i tečnih čestica prašine, dima i aerosola.

Naziv proizvoda : 3M Kofil maska 8833 FFP3 sa ventilom

Šifra proizvoda : 3M-8833

Proizvođač : 3M

Uvoznik :

Zemlja porekla : Kina

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.