Proizvodi na popustu

Sualati nude široku ponudu alata na akciji, uz najbolje cene na tržištu za trenutno dostupne proizvode. Pogledajte našu kompletnu ponudu alata na akciji, sa najvećim popustima. Za porudžbine iznad 12.000,00 dinara isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije!

Ponuda naših alata na akciji se menja zavisno o njihovoj dostupnosti. Naša preporuka je da često proveravate najnovije informacije o našim akcijama jer se one mogu menjati na dnevnom nivou!

Naša ponuda uključuje bogat izbor alata na akciji: aparati za zavarivanje, kekserice, električne kosilice, kompresori, razne aku alate na akciji, polirke, bušilice, merdevine i sve ostalo potrebno za građevinske, kućne, popravljačke i ostale vrste radova.

Na akciji imamo alate najpopularnijih brendova - Makita, Dewalt, Knipex, Dremel, Milwaukee, Bosch, Einhell, Husqvarna, Villager i ostalih. Akcija popularnih kvalitetnih brendova olakšava svima pristup najboljem alatu!

Stalno proširujemo našu ponudu i sigurni smo kako ćete u njoj pronaći upravo ono što vam treba! Sve alate, aparate, mašine i instrumente koje imamo na akciji možete pronaći na ovoj stranici!

Makita alati - akcija

U našoj ponudi pronađite odlične Makita alate na akciji! Makita je pouzdana japanska firma koja proizvodi vrhunske alate, specijalizirani za aku alate. U našoj ponudi često možete pronaći Makita alat na akciji, uključujući Makita bušilice i brusilice na akciji te Makita aku bušilice i brusilice.

Dewalt alati – akcija

Dewalt je vodeća američka kompanija koja proizvodi izdržljive alate i opremu, sa širokom ponudom aku alata. Proverite našu ponudu Dewalt alata na akciji, koja uključuje Dewalt aku alat, kompresore, agregate, šrafilice i ostali Dewalt alat na akciji.

Knipex alati i klešta - akcija

Knipex su vodeća svetska brendirana klešta iz Nemačke. Preko 125 godina proizvode klešta i alat za električarske i instalacijske radove. U našoj ponudi možete pronaći Knipex klešta na akciji, pogledajte!

Dremel alati - akcija

Dremel, američki brend električnih alata fokusiran na kućnu upotrebu. Vrlo je poznata njihova višenamenska brusilica Dremel 4000 sa preko 45 komada pribora za razne upotrebe. Proverite našu ponudu Dremel alata na akciji!

Milwaukee alati - akcija

Milwaukee je jedan od vodećih američkih firmi za električne i aku alate, uključujući profesionalne, teške alate, ručne alate i dodatnu opremu. Brusilice, bušilice i burgije i razno drugi alati. Proverite našu ponudu Milwaukee alata na akciji.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988