Milwaukee

Milwaukee

Kroz njihovu bogatu istoriju, Milwaukee Tool je vodio industriju da obezbedi najbolje profesionalne, teške alate, ručne alate i dodatnu opremu. Uz nemilosrdnu posvećenost isporučivanju novih proizvoda sa inovativnim inovacijama, performansama najboljeg klase i rešenjima za poboljšanje produktivnosti krajnjih korisnika, Milwaukee raste po stopi koja je neuporediva u industriji. Kada su u pitanju karijerne prilike, Milvaukee Tool vam daje resurse da učinite nemoguće moguće i da budete deo nečeg velikog! Milwaukee Tool ulaže u tehnologiju i inovacije u svim kategorijama proizvoda i poslovnim funkcijama. Naši timovi svetske klase su doneli neke od najneuguralnijih novih tehnologija i rešenja koje je industrija ikada videla, što je rezultiralo nepregledanim rastom našeg poslovanja.
Omogućavamo brzi dizajn okruženje u kome naši zaposleni dožive izazov i zadovoljstvo gledanja proizvoda u koncept i u ruke naših profesionalnih korisnika na sajtu.
U Milwaukee Tool-u, prepoznajemo da je put ka vašoj karijeri onoliko koliko i vi. Naš prioritet je da vam pomognemo da ispunite svoje profesionalne ciljeve.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988