Način plaćanja


Sualati024 doo podržava sledeće načine plaćanja:

  • - plaćanje platnom karticom putem interneta

Vašu porudžbinu možete platiti putem interneta platnim karticama VISA, Maestro, MasterCard ili Dina Card koje podržavaju plaćanje preko online. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online plaćanje. Podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni i neće biti sačuvani u našem sistemu, kompletna procedura je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.

  • - uplatnicom na šalteru banke ili pošte

Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde narudžbenice na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa narudžbenice na naš račun. Svi detalji kako da popunite uplatnicu biće vam automatski poslati na email nakon što potvrdite narudžbenicu.

  • - plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Samo, manji broj proizvoda je moguće platiti pouzećem. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda od kojih samo jedan ima mogućnost plaćanja pouzećem, pošiljka neće moći da se plati pouzećem. Samo pošiljke u kojima se svi proizvodi mogu platiti pouzećem se mogu platiti na ovaj način.
Napomena: Ukoliko ne izvršite plaćanje po narudžbenici u roku od 7 dana od dana njenog kreiranja, ista će biti stornirana i obrisana. Nakon isteka perioda od 7 dana plaćanje po toj narudžbenici nije moguće, ali možete napraviti novu narudžbenicu i izvršiti uplatu po njoj.