Makita

Makita

Kompanija Makita osnovana je 1915. godine u Japanu kao firma za prodaju i popravku elektromotora, a 1958. je ova korporacija postala je prva koja proizvodi i prodaje električne planere. Tokom pola veka, Makita je radila na izgradnji stalne pozicije proizvođača prenosnih električnih alata i danas nastavlja svoju potragu za pružanjem proizvoda i usluga koji su korisni za sve tipove kupaca koji se bave stambenom izgradnjom. Makitina istorija predstavlja paralelu evolucije električnih alata, a tokom svoje istorije, Makita je radila na povezivanju svojih proizvoda sa potrebama razvoja svojih kupaca. Mosaburo Makita je osnovao Makita Electric Works u svom vlasništvu u gradu Nagoja. Firma je počela prodavati i popravku opreme za osvetljenje, motore i transformatore. Godine 1935 je prvi put izvezla električne generatore i motore u Sovjetski Savez. Godine 1958 pokrenut je marketing 1000 prenosnih električnih mašina, prvih proizvoda u Japanu. Firma se transformisala u proizvođača električnih alata. Pokrenut je izvoz električnih alata sa isporukom 1300 ručnih električnih mašina u Australiju. U martu 2015 je proslavljena 100. odišnjica Makite. Imajući to u vidu, koncern Makita je među najiskusnijim i najrenomiranijim proizvođačima profesionalnog alata u svetu, te se smatra da je Makita najveći svetski proizvođač akumulatorkog alata. Makita ukupno godišnje u fabrikama širom sveta proizvode oko 10 miliona uređaja, a asortiman sadrži preko hiljadu modela.

Klasa BL akumulatorskih alata sa motorom bez četkica: efikasnija proizvodnja energije u odnosu na motore sa četkicama, jer nema gubitka od trenja izazvanih četkicama, što omogućuje manju jačinu struje, što rezultuje sa smanjenom proizvodnjom toplote i sa povećanom radnom sposobnošću sa jednim punim akumulatorom.

Koncern MAKITA spada u najiskusnije i najrenomiranije proizvođače profesionalnog alata širom sveta. MAKITA se smatra najvećim svetskim proizvođečem alata sa akumulatorskim pogonom. Ukupan broj uređaja koji se proizvode širom sveta iznosi oko 10 miliona komada godišnje, dok asortiman mašina sadrži više od 1000 modela .

Proizvodnja sa zrelom tehnologijom
MAKITA proizvodi za globalno tržište. Naši proizvodni pogoni u Japanu, Kini, SAD, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Brazilu i Nemačkoj vrše proizvodnju koristeći najnaprednije tehnologije i sprovodeći kontrolu kvaliteta. Istraživački centar u Nishinu i centar za dizajn u Tokiju, koji pripadaju kompaniji, sprovode značajne pripremene radnje za proizvodnju. MAKITA proizvodi se proizvode od pažljivo izabranih komponenti i vrši prodaju širom sveta. Kućišta i unutrašnje komponente se proizvode od visoko kvalitetnih materijala i nadilaze očekivanja i najzahtevnijih korisnika.

Sveobuhvatno obezbeđenje kvaliteta
Da bi se obezbedili izvrsni standardi kvaliteta, tokom procesa proizvodnje i montaže sprovode se međuispitivanja naših proizvoda. Pre nego što proizvod napusti fabriku, sprovodi se završna kontrola u skladu sa standardom ISO 9001:2000. MAKITA garantuje izvrstan kvalitet svojih proizvoda.

Savršeni balans kvaliteta i napretka
Kvalitet, inovativni dizajn i uravnoteženi odnos cene i efikasnosti stvorili su poverenje i priznanje na profesionalnom polju i u oblasti zanatstva. Pored dokazanih elektroalata i alata sa akumulatorima, MAKITA nudi i stacionarne mašine za obradu drveta, proizvode sa pneumatskim pogonom i pogonom na benzin za industriju i kućne radionice.

Pouzdanost i ergonomija
Elektroalati MAKITA odlikuju se posebno dugim životnim vekom, lakoćom upotrebe i tehničkom bezbednošću. Širom sveta profesionalci u zanatu i industriji procenjuju optimalni odnos robusnosti, ergonomije i modernog dizajna. MAKITA alati odlikuju se posebno odmerenim balansom i omogućavaju rad koji veoma malo zamara. Samo originalna oprema MAKITA je optimalno podešena za alat visoke efikasnosti. MAKIT dinamično proširuje asortiman alata i opreme i ciljano radi na razvoju rešenja za profesionalnu primenu. Široko razgranata servisna mreža sa redovno obučenim tehničarima optimalno zaokružuje celokupnu uslugu MAKITE.

LEGENDA oznake na Makita alatima:

Vrsta alata: DF-bušilica odvijač, HP-udarni odvijač i bušilica, TD-udarni odvijač, HR-udarna bušilica, TW-udarni odvijač, DA-ugaona bušilica, itd.

Punjač: P-punjač sa dve baze, R-brzi punjač, S-standardni, Z-bez punjača i akumlatora

Pakovanje: E-standarni kofer za nošenje i dadatni akumlator, J-Makpac kofer za nošenje i dodatni akumlator

Kapacitet akumlatora: T-5,0 Ah, M-4,0 Ah, F-3,0 Ah, A-2,0 Ah, Y-1,5Ah, H-1,3Ah

Specijalne funkcije: W-belo kućište alata, X-sa dodatnim priborom, itd.

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988