Makita

Makita

Kompanija Makita osnovana je 1915. godine u Japanu kao firma za prodaju i popravku elektromotora, a 1958. je ova korporacija postala je prva koja proizvodi i prodaje električne planere. Tokom pola veka, Makita je radila na izgradnji stalne pozicije proizvođača prenosnih električnih alata i danas nastavlja svoju potragu za pružanjem proizvoda i usluga koji su korisni za sve tipove kupaca koji se bave stambenom izgradnjom. Makitina istorija predstavlja paralelu evolucije električnih alata, a tokom svoje istorije, Makita je radila na povezivanju svojih proizvoda sa potrebama razvoja svojih kupaca. Mosaburo Makita je osnovao Makita Electric Works u svom vlasništvu u gradu Nagoja. Firma je počela prodavati i popravku opreme za osvetljenje, motore i transformatore. Godine 1935 je prvi put izvezla električne generatore i motore u Sovjetski Savez. Godine 1958 pokrenut je marketing 1000 prenosnih električnih mašina, prvih proizvoda u Japanu. Firma se transformisala u proizvođača električnih alata. Pokrenut je izvoz električnih alata sa isporukom 1300 ručnih električnih mašina u Australiju. U martu 2015 je proslavljena 100. odišnjica Makite. Imajući to u vidu, koncern Makita je među najiskusnijim i najrenomiranijim proizvođačima profesionalnog alata u svetu, te se smatra da je Makita najveći svetski proizvođač akumulatorkog alata. Makita ukupno godišnje u fabrikama širom sveta proizvode oko 10 miliona uređaja, a asortiman sadrži preko hiljadu modela.

Klasa BL akumulatorskih alata sa motorom bez četkica: efikasnija proizvodnja energije u odnosu na motore sa četkicama, jer nema gubitka od trenja izazvanih četkicama, što omogućuje manju jačinu struje, što rezultuje sa smanjenom proizvodnjom toplote i sa povećanom radnom sposobnošću sa jednim punim akumulatorom.

LEGENDA oznake na Makita alatima:

Vrsta alata: DF-bušilica odvijač, HP-udarni odvijač i bušilica, TD-udarni odvijač, HR-udarna bušilica, TW-udarni odvijač, DA-ugaona bušilica, itd.

Punjač: P-punjač sa dve baze, R-brzi punjač, S-standardni, Z-bez punjača i akumlatora

Pakovanje: E-standarni kofer za nošenje i dadatni akumlator, J-Makpac kofer za nošenje i dodatni akumlator

Kapacitet akumlatora: T-5,0 Ah, M-4,0 Ah, F-3,0 Ah, A-2,0 Ah, Y-1,5Ah, H-1,3Ah

Specijalne funkcije: W-belo kućište alata, X-sa dodatnim priborom, itd.

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

024/525-091, 063/596-752