Makita

Makita

Makita alati Makita alati

 

Makita alati po najprihvatljivijim cenama u Srbiji! U našoj ponudi možete pronaći širok raspon japanskih Makita akumulatorskih alata za vaše potreba - Makita aku bušilice, kekserice, brusilice, trimeri i sav ostali Makita alat za vašu radionicu ili dom.

Makita je poznata po pouzdanim, prenosnim aku alatima sa međusobno izmenljivim baterijama, što osigurava kompatibilnost u kompletu alata. Pored dokazano kvalitetnih električnih alata i akumulatorskih alata, Makita nudi i stacionarne mašine za obradu drveta, proizvode sa pneumatskim pogonom i pogonom na benzin za industriju i kućne radionice.

Istorija Makita alata

 

Makita kao kompanija osnovana je 1915. godine u Japanu za poslove prodaje i popravke elektromotora, a 1958.postali su prvi proizvođači i distributeri električnih planera. Pedeset godina radili su na razvoju prenosnih električnih alata i danas su vodeći provajder proizvoda i usluga za stambenu industriju.

Firma se šezdesetih transformisala u proizvođača električnih alata, 2015. godine slavila je 100. godišnjicu. Makita je danas među najiskusnijim i najpoznatijim proizvođačima profesionalnog alata u svetu, ali i najveći svetski proizvođač akumulatorskog alata. U fabrikama širom sveta godišnje proizvede oko 10 miliona uređaja sa asortimanom od preko 1000 modela.

Japanska tehnologija za globalno tržište

 

Makita proizvodi za globalno tržište sa proizvodnim pogonima u Japanu, Kini, SADu, Velikoj Britaniji, Rumuniji, Brazilu i Nemačkoj. Makita u proizvodnji koristi najnaprednije tehnologije i kontrolu kvaliteta.

Makita alati se proizvode od pažljivo izabranih komponenti i prodaju širom sveta. Kućišta i unutrašnje komponente makita alata koriste materijale visokog kvaliteta te mogu zadovoljiti zahteve svih korisnika.

Tokom procesa proizvodnje i montaže sprovode se međuispitivanja proizvoda. Pre nego što uređaj napusti fabriku, završna kontrola u skladu sa standardom ISO 9001:2000 potvrđuje kvalitetu proizvoda čime Makita garantuje izvrstan kvalitet svojih proizvoda.

Pouzdanost i ergonomija Makita alata

 

Neke od odlika Makita alata su:

  • posebno dug životni vek
  • lakoća upotrebe
  • tehničkom bezbednost

 

Profesionalni i povremeni korisnici alata smatraju Makita alate ujedno čvrstim i otpornima, dobre ergonomije i modernog dizajna. Njihovi alati su posebno balansirani kako bi što manje zamarali pri radu.

Makita ima široku mrežu servisera u Srbiji koji osiguravaju dugačak život njihovih alata i dugogodišnju garanciju rezervnih dijelova!

Makita aku alati sa motorom bez četkica

 

Klasa BL (brushless) akumulatorskih alata sa motorom bez četkica: efikasnija proizvodnja energije u odnosu na motore sa četkicama, jer nema gubitka od trenja izazvanih četkicama, što omogućuje manju jačinu struje, što rezultuje sa smanjenom proizvodnjom toplote i sa povećanom radnom sposobnošću sa jednim punim akumulatorom.

Cena i akcije Makita aku alata

 

Zanima li vas naša ponuda novog Makita alata na akciji? Na vrhu stranice možete proveriti sve akcije Makita aku alata u našoj ponudi po najboljim cenama! Za porudžbine iznad 8.000,00 dinara isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije!

LEGENDA oznake na Makita alatima

 

  • Vrsta alata: DF-bušilica odvijač, HP-udarni odvijač i bušilica, TD-udarni odvijač, HR-udarna bušilica, TW-udarni odvijač, DA-ugaona bušilica, itd.
  • Punjač: P-punjač sa dve baze, R-brzi punjač, S-standardni, Z-bez punjača i akumlatora
  • Pakovanje: E-standarni kofer za nošenje i dadatni akumlator, J-Makpac kofer za nošenje i dodatni akumlator
  • Kapacitet akumlatora: T-5,0 Ah, M-4,0 Ah, F-3,0 Ah, A-2,0 Ah, Y-1,5Ah, H-1,3Ah
  • Specijalne funkcije: W-belo kućište alata, X-sa dodatnim priborom, itd.
SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988