DREMEL

DREMEL

Danas je brend Dremel zaslužio reputaciju za kvalitet i performanse među učiniocima i hobistima. Dremel alati se smatraju savršenim rešenjem za mnoge poslove i izazove koji zahtevaju pažnju na detaljima i preciznosti, kao i alat za obradu zanatlija i hobista. Loialisti alata Dremel-a vode varijantu od drvnih radnika i bravara do auto mehanike.
Albert J. Dremel je došao u Ameriku 1906. godine kao mladi i nemilosrdni austrijski imigrant sa glavom ispunjenim inovativnim idejama i intuitivno sposobnim mehaničkim sposobnostima - za svoje pronalaske mu je dodeljen 55 patenata tokom celog života. Posle kratkog penzionisanja iz karijere inženjerskog dizajnera, Albert Dremel je postao nemiran i osnovao je Dremel Manufacturing Co u Racinu 1932. godine. Videvši uspeh svoje kompanije, Albert je preminuo 18. jula 1968. godine.
Dremel Markets je prvi ručni alat koji se zove Multi-tool. Raznovrsni novi alat apelovao je na zanatlije i hobiste. Bio je kompaktan, fleksibilan i brz-brz, nudi alternativu velikim, obimnim električnim alatima. Još uvek do danas Multi-alat nastavlja da uspeva.
Svake godine kompanija nastavlja da se širi, ulazi na tržišta širom Evrope i sada snabdeva više od 60 zemalja širom sveta.
Dremel proizvodi se širom sveta distribuiraju preko prodavnica gotovih proizvoda, kućnih centara, hobi trgovina, online maloprodaja i veleprodaje industrijskog alata. Do danas, brend Dremel procenjuje da je prodao preko 40 miliona rotacionih alata širom sveta .

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

024/525-091, 063/596-752