EINHELL

U 1964 Hans Einhell, do tada vlasnik jedne instalacije poslovanja u Landau an der Isar, njegov nećak Jozef pitanje Thannhuber da preuzme firmu. Niko tada nije mogao imati nikakve posledice koje bi to imalo. Josef je zapravo putovao u inostranstvo sa ciljem da tamo učestvuje i stekne dalje iskustvo. Zapravo, dinamičan mladi inženjer elektrotehničke energije imao je vrlo različite planove za svoju budućnost nego samo nosići svog ujaka u ruralnim zanatskim poslovima

Ipak, on je dozvolio da ga na kraju ubediti dinamičnost i njegova uskoro ga je navelo da razvijaju nove ideje, vizije i proizvodi povredio zaista skok-započela instalacija uspostavio poslovne svoga strica. I tako je Josef Thannhuber postavio temelje za brzu priču o uspehu koja se i danas nastavlja. Jedan od ključnih enjem boli pokazuje dalekovidost na mašinski inženjer, koji je već razmišljao globalno, može da se vidi na pametan potez: nastavio je ime svog strica za firmu, ime povredio tokom narednih pola veka će postati od strane Eternhell-a, među baštovanom opremom i brendovima električnih alata.

Prvih godina uspešnog poslovanja u periodu rekonstrukcije video produkciju prekidačima i transformatora kao osnova za dalji uspešan proizvode, kao što su prvi gradilištu razvodne kutije sa tri faze unazad prekidača, kao i transformatora za zavarivanje, kablovskih bubnjeva i malom baterijom CH. Kućište je u velikoj meri napravljeno od otpadnog metala kupljenog po niskoj ceni od susednog proizvođača automobila. Pored alata i transformatora, asortiman dno proizvod je ubrzo proširena Kuća i bašta oprema kao što su u rasponu od roštilja setova.

Hans Einhell GmbH je pretrpeo prvi manji pad u 1968. godini, kada je vatra uništila većinu novih proizvodnih pogona. Ipak, Jozef Thannhuber neće biti obeshrabriti i, zahvaljujući predanosti osoblja i kvalifikovanih radnika, bio je u stanju da nastavi proizvodnju nakon samo 14 dana.

Kao iu 1968. - pun događaja godine Izuzetno - se završio i čovečanstvo video tamnu stranu Meseca prvi put, kurs je se postavljena za budućnost, kao i u Landau.

Kompanija, ikada pionir internacionalizacije, uskoro je otvorila proizvodnu lokaciju u Španiji. Osnivač je bio jedan od prvih zapadnih poslovnih ljudi koji su putovali u Aziju i razvili azijska tržišta sa drugim proizvodnim sajtovima. Kontakti u Hong Kongu, Japanu, Tajvanu i Tajlandu postavio je temelje za budućnost, dugoročne strategije sa ciljem da se pretvara u biznis u međunarodnu proizvodnju i trgovačko preduzeće.

Da bi se osiguralo jasnu diferencijaciju sa različitim zadacima u kompaniji, Einhell GmbH je podeljen na namenski prodaje preduzeća, od sada poznat kao Hans Einhell, Inhaber Josef Thannhuber GmbH & Co KG i producentske kuće, Hans Einhell GMBH. Sledeće godine kompanija je nastavila da raste, snabdeva glavne trgovce širom Evrope i postaje lider na tržištu za male punjače

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

024/525-091, 063/596-752