ESAB

ESAB

Istorija ESAB-a - istorija zavarivanja. Kada je osnivač naše kompanije, Oskar Kjellberg je 1904. godine razvio prvu premaznu elektrodu za zavarivanje, pokrenuo je kompaniju koja je svoju istoriju zavarivanja zasnovala inovacijama i neuporedivim standardima.
ESAB se već više od 100 godina fokusira na stalni i inovativni servis za korisnike ESAB-a. To je učinilo ESAB vodećim snabdevačem proizvoda za zavarivanje i modernim načinima rezanja. U 2012, ESAB je kupio Colfak Corporation, jedna od vodećih svetskih diversifikovanih industrijskih proizvodnih kompanija. Kao i ESAB, Colfak je kompanija koja orijentiše na kupce i daje veliki naglasak na stalne inovacije i razvoj.

ESAB je danas i snaga inovacija - ohrabruje stalan razvoj kako bi zadovoljio očekivanja kupaca i prevazišao ih. ESAB je prisutan u gotovo svim zemljama širom sveta sa skoro 8700 zaposlenih i 4 fabrike za proizvodnju kontinenata.

Otopiti prahom formiranje gasa je razvio i otišao, zaštitni sloj preko vazduha oko, što je pomoglo bi izbegli vara pucanje se javlja tokom hlađenja.
Ranije su probali razne vrste tankih obloženih elektroda; dopuštali jedno drugo brže zavarivanje, ali nijedna od njih nije poboljšala osobine zavarivanja. Kjellberg je prvo prepoznao potencijal za moćno nanošenje praha kako bi sprečio zagađenje atmosfere; danas se smatra za pronalazača elektrode sa premazom. Čak i danas, više desetina hiljada zavarivača susreću sa inicijalima OK kao materijal za zavarivanje koje koriste.
ESAB zavarivanje za automatizaciju u industriji i spajanje kompanija. Ova kompanija ima više od 300 godina iskustva u oblasti zavarivanje i opreme za zavarivanje. Proizvodi i dizajnira raznih inovativnih proizvoda i postupaka, uključujući nerđajući čelik šipkom i niske vodonika elektroda i potopljeni, TIG ( "Heliarc") i MIG zavarivanje.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988