HITACHI

HITACHI

1980. Hitachi Pover Tools U.S. stvoren je za plasiranje linije alata u Sjedinjenim Državama. Tokom 80-ih, Hitachi Pover Tools U.S. izgradio je svoj ugled na kvalitetu na uspehu njenih pneumatskih ramenih noktiju i kliznih spojnih miter testera. Vreme i sredstva su uvek posvećena istraživanju i razvoju inovativnih i izdržljivih električnih alata. Ovakva posvećenost razvoju proizvoda dovela je do brojnih prvih i bezbrojnih poboljšanja u tehnologiji električnih alata. Hitachi je pionir ubrzanog mjernog testera, akumulatorskog udara, automatskog zavrtnja sa koljenastim nosačem, pnevmatičnog betona, akumulatorskog vijaka, metalne žice, prenosivog rebra rezača / bendera, 10-minutnog punjača, 2,0, 2,2 i 2,4 Ah Ni-Cad baterije, 3.0 Ni-MH akumulatora i upotreba magnetnih motora retkih zemlja u bežičnim alatima. Ova ekspertiza, zajedno sa Hitachi Koki tehnologijom visokih brzina motora, preciznom obradom i elektronskom regulacijom, omogućuje Hitachi Koki da proizvede lakši, brži i izdržljiviji električni alat za profesionalca. Hitachi Koki proizvodi više od 1.000 modela električnih alata moći, Fokusiranje na kompaktnom / visoko out-put tehnologije motora. Kompanija je stekla priznanje u skladu sa ISO 9000 međunarodnim standardima za osiguranje kvaliteta. Hitachi Koki je takođe dobio ISO 14001 sertifikat za ekološki ispravan menadžment.
U 1994 Hitachi Pover Tools U.S. je preimenovan u Hitachi Koki U.S.A., Ltd. Hitachi Koki U.S.A. nastavlja da agresivno izgradi u budućnosti razvijaju nove tehnologije povredi korist dugovečnost i performanse Hitachi Pover Tool linije. U 2007. Hitachi je kupio Tanaka Pover Ekuipment kao brend unutar grupe Hitachi Pover Tools. inovativna linija proizvoda Tanaka pruža landscapers, građevinske stručnjake, menadžere imovine, kao i komunalne profesionalcima sa dvotaktnim komercijalni razreda rešenja Outdoor Pover Ekuipment. Tanaka, Brend nudi kompletan paket travu, motorni kosi, multi-tasking alata, testera, duvaljke, živu ogradu, Edgers, sonde za gas povered bušilice, pumpe za vodu i kompletnu mešavinu pribora.
Hitachi nikada ne zaustavlja poboljšanje i razvoj tehnologije kako bi Hitachi Power Tools bili superiorniji u industriji.

 

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

024/525-091, 063/596-752