Honda

Honda

Honda brend je sinonim za moć, snagu, kvalitet i izdržljivost. Ove karakteristike sa automobila i motocikala Honda je prenela i na električne alate i mašine kada je počela sa njihovom proizvodnjom (1953). Danas Honda alati objedinjuju širok asortiman električne opreme i proizvoda od vodenih pumpi, generatora, ručnog alata, trimera, kosilica za travu do traktorskih kosačica. Ponuda objedinjuje i kompletnu paletu dodatne opreme i rezervnih delova. Honda naglasak stavlja na poštovanje ekoloških principa, smanjenje emisije buke i izduvnih gasova, uključujući malu potrošnju i niske troškove održavanja. Kvalitet Hondinih motora i svakog ugrađenog dela obezbeđuju maksimalnu efikasnost i dug vek trajanja.

Honda je započela proizvodnju malih motora za upotrebu u proizvodima za električnu opremu 1953. godine. Honda je 1973. godine predstavila Honda Generators, Tillers i Outboards u SAD. Tržište. Vodene pumpe su dodate u postrojenje Pover Ekuipment 1975. godine, nakon čega su se 1979. godine pojavile trave kosilice. Četiri godine kasnije, sneg duvači Honda su dodati u liniju proizvoda.
U 2015. godini Honda je proslavila značajnu prekretnicu: preko 40 miliona zadovoljnih kupaca električne opreme u Sjedinjenim Državama. Odluka Honda-a o stvaranju proizvoda koji poboljšavaju kvalitet života ljudi ide dalje od automobila i motocikala. Od 1953. godine Honda je proizvela više od 100 miliona električnih proizvoda širom sveta. Honda nastavlja da bude lider u razvoju niskih emisija štetnih gasova, štetnih za životnu sredinu 4-taktnih motora za upotrebu u generatorima, vodenim pumpama, kosilicama za travu, vanbrodskim motorima i mnogim drugim primjenama energetske opreme.

Honda Pover Ekuipment, sa sedištem u Alpharetta, u državi Georgia, sastoji se od tri različite operativne jedinice: Honda Pover Ekuipment, Honda Marine i Honda Engines. Proizvodi u diviziji, uključujući motore, generatore, kosilice za travu, pumpe, snegove, kormilarce, trimere i brodske motore, sklapaju se u fabrikama Honda u Sjedinjenim Državama i širom sveta.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988