Imer

Imer

Imer je italijanska kompanija, prisutna na tržištu preko 50 godina zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda i neprekidnim ulaganjem u inovacije. Danas predstavlja najvećeg italijanskog proizvođača lake građevinske mehanizacije, alata i mašina. Imer proizvodi ispunjavaju sve standarde kvaliteta uz poštovanje ekoloških principa. Ponuda obuhvata vrhunski kvalitetne i profesionalne mešalice, dizalice i cirkulare za drvo. Za Imer mešalice važno je naglasiti da su gotovo nečujne, pa prema tome ispunjavaju zahtev u pogledu smanjenja emisije buke. Cirkulari za drvo i dizalice su apsolutno bezbedne sa upotrebu, praktične pri manipulaciji, izdržljive i dugoročne.

IMER je najznačajniji i najveći Italijanski proizvođač lake građevinske mehanizacije. Njihovi proizvodi su proizvedeni po najvišim evropskim standardima.
IMER mešalice su nečujne, prenos snage ne ide direktno na bubanj nego preko reduktora što ima za posledicu da je rad miran, nečujan, bez udarnih opterećenja. Manje se opterećuje remenica i motor i time se produžava vek trajanja.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg i nije van gabarita (40x50x40cm).

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988