Karcher

Karcher

Alfred Karcher, kao što je Robert Bosch, Gottlieb Daimler i Graf Zeppelin, bio je jedan od pronalazača i preduzetnika povrediti Takva Vurtemberg proizveden u velikom broju od početka industrijske ere. Sa najvećom posvećenošću, posvećivao se da će svoje ideje dostići. U 1924. je 23-godišnji Zatim je završio studije na Tehničkom univerzitetu u Štutgartu i rade pre svega u agenciji svog oca, koji je razvio u kancelariju nekog inženjera. Osnovana 1935. godine je njegova kompanija u Bad Cannstatt, Štutgart povrediti da bi mogao da proizvede i tržištu svoje proizvode u oblasti tehnologije za grejanje. Alfred Karcher projektovan i izgrađen na "Karcher so za kupanje peći", među ostalim proizvodima, za kaljenje čelika i lakih metala u industriji prema sopstvenim patent.
U 1939, porodično preduzeće da se preseli Vinnenden, gde se još uvek ima svoje sedište. Do tog vremena kompanija je takođe proizvodila uređaje za grejanje za avionske motore i sisteme za grejanje kabine. Posle Drugog svetskog rata, kompanija Turned proizvode za pažnju na hitnu, svakodnevnu upotrebu: Peči krug, mali šporeti, handcarts i prikolice za traktor. Alfred Karcher je napravio svoj proboj u industriji čišćenja u 1950. godini razvojem prvog evropskog čistača visokog pritiska tople vode (DS 350 parni mlaz). Dizajn bojlera se pokazao tako pionirskim da je i danas osnova svih gorionika.
Kao i mnogi, Alfred Karcher nije živeo da vidi globalni uspeh svoje inovacije. Kada je umro 17. septembra 1959. godine u 58. godini života, njegova supruga Irene preuzela je rukovodstvo kompanije i rukovodila svojom bogatstvom tri decenije. Danas su njihova djeca Johannes Karcher i Susanne Zimmermann von Siefart zaduženi za porodičnu kompaniju u svojoj drugoj generaciji. 1962. godine, Karcher je osnovao svoju prvu podružnicu u Francuskoj u Francuskoj, nakon čega sledi Austrija i Švajcarska. Internacionalizacija se nastavila. Godine 1975, Karcher je otvorio fabriku u Brazilu; 10 godina kasnije, kompanija je osnovala 16 prodajnih kompanija u Severnoj Americi, Africi, Australiji i drugim zemljama. Do 2012. godine Karcher su predstavljali podružnice u 57 zemalja i generisali 85% svoje prodaje u inostranstvu. Sa 40.000 servisnih mesta u više od 190 zemalja, Karcher pruža sveobuhvatnu podršku svojim kupcima širom sveta.


 

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988