Krause

Krause

KRAUSE-Werk u Alsfeldu (Nemačka) osnovan je 1900. godine i ima više od 100 godina iskustva u proizvodnji i prodaji merdevina i skela. Dinamičko rastuće preduzeće se sukcesivno razvilo u međunarodno operativnu grupu kompanija. U poslednjih nekoliko godina osnovani su i produženi dodatni proizvodni kapaciteti i prodajne kancelarije u Poljskoj, Mađarskoj, Rusiji i Švajcarskoj.
Sa našim proizvodima postavili smo standarde za funkcionalnost, sprečavanje nesreća i operativnost. Fokus je prvenstveno na praktičnim inovacijama - brend KRAUSE označava proizvode visokog kvaliteta. Naša proizvodnja podleže najstrožijim kontrolama kvaliteta i sigurnosti. Naši proizvodi su atestirani i sertifikovani od vodećih međunarodnih sigurnosnih institucija u laboratoriji. Stalni materijali i TUV kontrole su prirodno za proizvode KRAUSE.
Jedinstvene inovacije proizvoda su ključne komponente naše korporativne filozofije, što rezultira velikim brojem nacionalnih i međunarodnih patenata i zaštitnih znakova. Nacionalne i međunarodne nagrade obezbeđuju dodatni dokaz kvaliteta KRAUSE inovacija.
Zahvaljujući kreativnom i napornom zadnjem osoblju i terenskim radnicima, kao i širokim uslugama uključujući profesionalne projektne usluge i postprodajnu podršku, KRAUSE je snažan i pouzdan partner za svoje kupce. Uspeh naših partnera je naš cilj.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988