Liftech

Liftech

Osnovana 1964. godine, Liftech Consultants Inc. je međunarodno priznata firma za građevinske inženjeringe specijalizovana za kontejnerske dizalice, kranove dizalice, kiperi, brodove, morske konstrukcije, industrijske i komercijalne objekte i posebne objekte. Pre osnivanja Liftecha, osnivač Mike Jordan učestvovao je u dizajnu prvog svetskog kontejnerskog krana na brodu do kopna 1958. godine. Od tada, mnogi od naših dizajna dizajna i specifikacija postali su industrijski standardi. Mi služimo i domaćim i stranim klijentima.
Liftech je malo preduzeće (SBE) u okviru smernica za mala poslovna administracija. Liftech Consultants Inc. pruža usluge građevinskog inženjeringa od 1964. godine. Imamo posebnu ekspertizu u dizajniranju dizalica za dizanje kontejnera i druge opreme. Naše iskustvo uključuje i konstrukcijski dizajn šarana, zgrada, teških liftova i drugih specijalnih konstrukcija.
Mi smo stručnjaci za konstrukcijski dizajn, mehaniku loma, performanse čeličnog zamora, očekivanu procjenu životne sredine, održavanje konstrukcije i kontrolu zamora. Liftechovo iskustvo uključuje dizajn konstrukcija od čelika, armiranog i prednapregnutog betona, zidova i drveta. Naši dizajni uključuju jedinstvena rešenja. Izmislili smo "prednapregnut beton", koji je postao industrijski standard za prednapete betonske ploče.
 

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988