Montolit

Montolit

BREVETTI MONTOLIT evoluirali od Montol Italia u neposrednom poslijeratnom periodu (1946) u leđa sobi radionici na kraju Vareze, zahvaljujući dalekosežne vizije Vincenzo Montol, koji je u vreme održanoj u viteštva za usluga industrije i nastavio da zarađuje željenu čast "Inventor Benemerito".
Zahvaljujući posvećenosti tehničkog i proizvodnog osoblja uključeni u prvobitnom projektu, tokom godina Brevetti MONTOLIT SpA je u stanju da ponudi sve funkcionalne, visoko-kvalitetne proizvode, što joj je omogućilo da dostigne potreban nivo savršenstva da se postigne poziciju Hegemonije u zgradi industrija.
Od prvih rudimentarnim "mašina" za sečenje materijala kao što su mermera i granita, dizajniran za ručno upravljanje i na osnovu poluge i inovativnih ali osnovnih mehanizama, kompanija drži korak sa stalnom razvoju građevinskog materijala, za proizvodnju složenije (i podjednako ekskluzivna ) mašine za sečenje svih vrsta kamena i srodnih materijala. Brevetti Montolit Spa je jedna od vodećih svetskih kompanija u projektovanju, proizvodnji i prodaji raznih linija električnih i ručnih mašina za radni kamen i srodne materijale.
Glavne linije proizvoda su:
• Rezači pločica
• Alati dijamantske  za sečenje i bušenje i testere za električnu ploču
Proizvodi kompanije su pokriveni, u potpunosti ili delimično, od strane međunarodnih patenata i prava intelektualne svojine, čime se zaštiti poslovanje poslovnih partnera.

Zahvaljujući genijalnom dizajnu, savršena izvođenje, robusnosti, kvaliteta i dugovečnosti svojih proizvoda, kao što pločica i kamena za drva, Brevetti MONTOLIT SPA osvojio nekoliko međunarodnih nagrada, uključujući i najtraženijih "Merkurio d'oro" Evropske nagrade praćen " Gold Hercules "Vorldvide Avard.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988