Optrel Maske za varenje

Optrel Maske za varenje

Ako tražite najbolje maske za zavarivanje, izabrali ste pravo mesto. Optrel je dobro poznata kompanija u zavarivačkoj industriji, kojoj hiljade zavarivača veruju zbog visokih bezbednosnih standarda i visokog kvaliteta svojih automatskih maski za varenje.
Iako možete birati između različitih modela, vrhunska kaciga za zavarivanje za one koji rade MIG, TIG i elektrolučno zavarivanje je e684 od Optrela. e684 dizajniran je specijalno za stručnjake za zavarivanje sa različitim zahtevima posla i potrebom širokog spektra individualnih opcija podešavanja. To je jedina maska koja ima funkciju autopilota koja automatski podešava nivo senke kako se menja intenzitet zavarivačkog luka. e684 poseduje poseban "HD objektiv" koji zavarivaču daje pravu boju i omogućava vam da vidite najjasniji pogled.
Lider u inovacijama, Optrel kontinuirano razvija inovativne tehnologije za veću bezbednost, ergonomiju i maksimalnu efikasnost.
Swiss Made. Sve Optrel automatske maske za varenje su napravljene u Švajcarskoj i podležu strogim testovima kvaliteta. Jer kad je reč o vašem zdravlju, ne pravimo kompromise.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988