REMS

REMS

REMS od svog postojanja od 1909 godine , REMS proizvodi  alate za profesionalce u industriji cevi.
Odredba osnivača kompanije da je:  "REMS mora biti superiorniji" oduvek je bio merilo i nastavlja se do danas. REMS-u, kvalitet znači mnogo više od jednostavne dimenzionalne tačnosti i funkcije.
Počinje već ranije kao procena potreba tržišta i nastavlja se sistematskom analizom kvaliteta na tržištu nakon prodaje.
Profesionalci shvataju da ne mogu efikasno obavljati posao bez odgovarajuće opreme. REMS proizvodi su visoko cenjeni zbog svoje inovativne tehnologije, kao i veoma visokih standarda kvaliteta i koriste se širom svijeta. Inženjeri razvoja REMS-a koriste inovativne ideje kako bi proizvodili alate koji olakšavaju dnevne rutine stručnjaka za instalaciju. Svi značajni zahtevi se čuvaju i koriste sveobuhvatno praktično iskustvo kako bi nastavili da uvode inovativne nove proizvode. Stručnjaci iz svih oblasti industrije osiguravaju da se svaka mogućnost za poboljšanje integrira u novi razvoj.
Ponovo i ponovo REMS je u stanju da održi svoju poziciju na čelu tehnološkog napretka kao rezultat svojih inovativnih proizvoda. Visoka moderna oprema i postrojenja su dostupni za istraživanje i razvoj, proizvodnju i kontrolu kvaliteta. Da bi radili, pratili i održavali ovu opremu, posvećeno je osoblju visokokvalifikovanih zaposlenih koji predstavljaju uslugu 4. generacije u REMS-u.

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988