Ridgid

Ridgid

Ovi alati funkcionišu u izvanrednim toplotama i hladnoći, izdržavaju prljavštinu i blato, i pouzdano izvode iz dana u dan. RIDGID alati su poznati kao vodeći proizvođači koji omogućavaju profesionalcima poput vas da brže i pouzdano završe posao.
Jedan od projektnih parametara za razvoj RIDGID alata je efikasan rad. Jednostavnost upotrebe u svakom proizvodu. I uključuju inovativne mogućnosti kako bih osigurali da njihovi alati i mašine ostvare posao što je brže moguće bez kompromitovanja kvaliteta.
Razvoj i proizvodnja inovativnih proizvoda u cilju ispunjavanja ikada zamenjivih zahteva vašeg posla predstavljaju kontinuirani proces u RIDGID-u. Ne samo da njihova tehnologije koje se razvijaju pomažu vam da rešavate današnje probleme, oni su dizajnirani da zadovolje vaše buduće potrebe.
Kao pouzdan partner za profesionalne radnike, slušaju vaše potrebe i podstičemo povratne informacije. Zatim korise te informacije da bi vam pružili alate, opremu i podršku koju ste tražili.
Intuitivna priroda naših proizvoda pomaže vam da smanjite troškove rada. Na primer, naša linija opreme za lociranje cevi i odvoda je dizajnirana za visoke performanse, ali jednostavne operacije. Sa RIDGID-om, trošite manje vremena na obuku vaših zaposlenih i više vremena za vođenje svog posla.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988