Rothenberger

Rothenberger

Rothenberger ponuda obuhvata liniju najsavremenijih cevnih alata i mašina, uključujući i ekološka rešenja koja se koriste u vodovodnom, cevovodnom i kanalizacijskom sektoru. Kompanija postoji više od 60 godina i svoju stabilnost na samom vrhu svetskih proizvođača cevnih alata obezbeđuje visokim kvalitetom proizvoda, inovativnim rešenjima i pristupačnom ponudom. Rothenberger proizvodi su sinonim za dugovečnost, izdržljivost i pouzdanost. Prepoznaju se po karakterističnoj crvenoj boji a osim mašina i alata za profesionalnu instalaciju cevi i priključne tehnologije, Rothenberger asortiman uključuje i kompletnu dodatnu opremu i rezervne delove za sve vrste radova na cevnim instalacijama.

Rothenberger je najviše poznat po Srbiji kao proizvođač ručnih i električnih alata i mašina za obradu cevi
Istorija Rothenbergera: Osnovan je  24. maja 1949. Kompaniju je osnovao Edvin Rothenberger sa sedištem u Frankfurtu. ROTHENBERGER je više od 60 godina svetski lider u proizvodnji inovativnih, tehnološki zahtevnih cevnih alata i mašina za uređaje za klimu, kontrolu klime, gas i životnu sredinu.
Kao preferirani partner profesionalnih korisnika, ROTHENBERGER nudi potpuna rešenja za instalaciju cevi i pripadajuće usluge održavanja i održavanja. Sa više od 5.000 proizvoda izrađenih od strane ROTHENBERGER-a, nudimo najkompletniju liniju savremenih vrhunskih cevnih alata i mašina, kao i ekoloških tehnologija. Rothenberger je deo Rothenberger AG i odgovoran je za osnovnu delatnost profesionalne instalacije cevi i priključne tehnologije.
Štaviše, mi smo među imanjima Rothenberger AG, čiji nezavisni brendovi produžavaju portfolio proizvoda u srodnim specijalitetima. Oni su deo Rothenberger grupe: Ruko, Virax, Kroll, Superego, Rico, itd. Rothenberger već više od 60 godina vodi kao porodični posao. Od samog početka, porodična solidarnost je odigrala ključnu ulogu u njenom uspjehu. To uključuje ne samo porodicu vlasnika, već celu korporativnu porodicu, kojoj svaki zaposlenik pripada u Kelkheimu i na svim lokacijama širom sveta.
Ova osnovna vrednost je deo samopodobe na kojoj se zasniva njihova svakodnevna delatnost. Rothenberger alate karakteriše crvena boja, izdržljivost, robusnost i pouzdanost. Isporuka je besplatna na teritoriji cele Srbije iznad 8000 dinara kupovine za sve Rothenberger alate.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988