Unior

Unior

Unior je proizvođač ručnih, električnih i pneuatskih alata i važi je jednog od najvećih i najvažnijih slovenskih izvoznika. Kompanija je posvećena visokom kvalitetu, visokom iskorišćenju sopstvenih kapaciteta, produženju produktivnosti i povećanju profitabilnosti. Kompanija posluje u skladu sa sistemom sertifikacije kvaliteta Međunarodnog standarda ISO 9001. Unior alati su profesionalnog kvaliteta i to po umerenim cenama. U Srbiji najpopularniji su pneumatski i ručni alati od uniora.

Istorija uniora: Na periferiji Pohorja, prve železarne (fuzine) su osnovane u 18. veku. Do 19. veka, na ovom području su aktivne četiri željezare, među kojima je i Zreče. Aktivni su kao velika livnica koja ručno izrađuju alate za poljoprivredu i druge zanate. 1919 godine Osnovana je firma Stiria Iron Works Company Ltd. Livnica sa kratkim nazivom Stajerska Zrece zapošljava 250 radnika pre Drugog svetskog rata. Oni proizvode kovani ručni alati za poljoprivredu, šumarstvo i različite zanate. U novi milenijum Unior D.D. uspešno nastavlja svoju investicionu politiku u svim oblastima društva.
Osnivanje firme Unior Verkzeugsmachinen GmbH u Nemačkoj poboljšava pristup proizvodima i uslugama programa Machine Tools za najzahtevnije kupce i Helianihus stvara prilike za razvoj ovog programa. Do sticanja i preuzimanja vlasti od poslovanja preduzeća OJT Tehnoloska Oprema i OJT inženiring, koje su nekada sastavni deo koncerna Tam Maribor, kompanija Unior unapređuje Machine Tools programske operacije sa razvojem i proizvodnjom lima alati za automobilsku industriju.
U 2004. godini, kompanija Unior D.D. osniva kompaniju Unior Bionic D O. za proizvodnju i promet medicinske opreme. Dobro razvijenu prodajnu mrežu za ručnog alata je proširena i ojačana osnivanjem novih preduzeća u Australiji, Rusiji i Sjedinjenim Američkim Državama.

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988