Električni uređaj za čišćenje cevi - Uređaji za čišćenje cevi


Električni uređaj za čišćenje cevi je jedan od osnovnih alata za sve vodoinstalatere. Mogu se koristiti za čišćenje cevi, kanala i odvoda u domaćinstvima, poslovnim objektima, javnim ustanovama i drugim mestima gde postoji drenaža. Cevne instalacije ispiraju se vodom ili mešavinom vode i vazduha isprekidanim mlazom, tako da se može koristiti i za ispiranje radijatora i grejnih sistema. Osim za čišćenje cevnih sistema i kanala od blokada, ovi uređaji mogu se koristiti i za dezinfekciju instalacija vode za piće. Takođe, prilikom ispiranja mogu se koristiti sredstva za zaštitu cevi od korozije.

Objavljeno : 11,May 2022

Električni uređaj za čišćenje cevi je moćan alat koji karakterišu vrhunske performanse i brzo rešavanje problema. Talozi i blokade se pod pritiskom vode i vazduha razvijaju u sitne komade i izbacuju iz sistema. Na tržištu postoji velika ponuda električnih uređaja za čišćenja cevi a mi vam predstavljamo sledeći model.

Električni uređaj za čišćenje cevi REMS Cobra 22 / 20mm -150mm

Rems kompanija postoji od 1909. godine i predstavlja vodećeg proizvođača alata u industirji cevi. Rems električni uređaji za čišćenje cevi su visoko cenjeni od stane profesionalaca jer predstavljaju inovativnu tehnologiju koja maksimalno olakšava posao.

Električni uređaj za čišćenje cevi REMS Cobra 22/20 mm-150 mm je kompaktna mašina koja ima više aspekata primene u domenu čišćenja cevi i kanala i u najzahtevnijim uslovima. Spirale uređaja su međusobno spojene, brzo se okreću i obezbeđuju brzo uklanjanje taloga i blokada. Čišćenje se može obaviti centrifugisanjem ili glodanjem.

Pomoću ovog uređaja mogu se čistiti cevi i kanali do dužine 70 m a spirale se mogu produživati i skraćivati a stezni sklop štiti motor od prljavštine i vlage. Spirale su fleksibilne, prilagodljive za korišćenje i u uskim cevnim kolenima.

Uređaj dolazi u kompletu koji obuhvata crevo za vođenje, više komada delimičnih spirala i burgija (ravna, vretenasta, nazubljena lisnata, povratna, levkasta) i klin za odvajanje spirala. Snaga motora ovog uređaja je 720W, prečnik cevi je od 20 do 150 mm. Uređaj dolazi u kompletu sa kutijom od čeličnog lima za alat a njegova težina je 20 kg.

Ukoliko niste sigurni koji električni uređaj za čišćenje cevi da odaberete, kontaktirajte naš tim. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, informacije i savete.



Poslednje iz našeg bloga :



Nestanak struje? Ne brinite, uz agregator ste strujom obezbeđeni!


Nestanak struje može se desiti u bilo kom trenutku, i to u najnepovoljnijem trenutku. Da ne biste ostali bez struje i suočeni sa brojnim poteškoćama,...

Objavljeno: 11,Apr 2024



Pad pritiska u sistemima komprimovanog vazduha: dijagnoza, prevencija i rešenja


Pad pritiska u sistemima komprimovanog vazduha predstavlja značajan problem koji utiče na efikasnost, troškove i dugoročni rad celog sistema. U ovom t...

Objavljeno: 20,Feb 2024



Makita alati


Alati su neophodni u svakodnevnom životu, bilo da radite kućne popravke, građevinske projekte ili ste profesionalni majstor.

Objavljeno: 27,Jul 2023



Metabo alati


Metabo nudi širok spektar alata, uključujući bušilice, brusilice, testerene, i mnogo drugih. Svaki od ovih alata je dizajniran sa posebnim naglaskom n...

Objavljeno: 27,Jul 2023



Kosilice za travu - Motorne kosilice - Električne kosilice


Motorna kosilica, samohodna motorna kosilica i električna kosilica su tri glavna tipa kosilica koje se koriste u domaćinstvima širom sveta.

Objavljeno: 12,Feb 2024