Vibro ploče - Saznajte sve o vibro pločama


Vibro pluču koriste za stabilzizaciju podloga od rasteresenih materijala kao što je pesak, šljunak i zemlja. Vibro ploče se koriste za građevinske poslove.

Objavljeno : 27,Dec 2022

Vibro pluču koriste za stabilzizaciju podloga od rasteresenih materijala kao što je pesak, šljunak i zemlja. Vibro ploče se koriste za građevinske poslove.

Imaju motor sa unutrašnjem sagorevanjem benzina ili nafte. Ugrađeni vibrator sa frekvencijom kreće od 40 do 80 Hz, tokom rada sami kreću napred – poskakaju, zato je potreban da se drži pravca kretanja. Masa ove građevinske mašine kreće od 135 do 800 kg. Radna širina Vibro ploče kreće od 50 cm do 90 cm zavisno od modela.

Model Husqvarna vibro ploča LF 130 LT od 135 kg ima radnu širinu od 50 cm i ima jedinstveni oblik ploče koju ima optimizovanu brzinu koja omogućava brzo i lako sabijanje. Modeli Vibro ploča se koriste za zbijanje slojeva od 40 cm do 80 cm, a najbolje dejstvo postižu u donjem delu sloja. Mogu se kombinovati dve i više ploča u radu zavisno od toga na kakvim slojevima treba mašina da pređe.

 

Vrste materijala na kojem mogu se koristiti vibro ploče

Vrste vibro ploča koju se koriste za asfalt kreću od LF 15 modela čija masa je 70 kg, zatim srednji modeli od LF 70 sa masom od 74 kg, LF 85 od 93 kg, LF 90 od 98kg pa do najmasivnijih modela LF 3820 od 98 kg.

Vrste vibro ploča za nabijanje tla od peska i šljunka sa kretanjem unapred se proizvode u razne modele. Modeli vibro ploča za nabijanje tla kreću od LF 45 od 41 kg, zatim LF 62 od 59 kg, LF 72 od 62 kg, LF 82 od 80 kg, CM 13 od 138 kg do najmasivnijeg LF 140 modela od 126 kg.

Vrste Vibro ploča koje kretaju u oba pravca su Reverzibilne vibro ploče koje se proizvode u sledećim modelima LG 140 od 152 kg, LG 160 od 156 kg, LG 200 od 215kg čak i do masivnijih modela LG 500 od 475 kg mase.

Kod odabira odgovarajućeg mašina bitno je da proverite veličinu ploče da bi efikasno upravljali Vibro pločom tokom posla. Proverite da li je odabrana mašina pogodna za material na kojem želite da obavljate posao.

U našoj ponudi naćićete pouzdane proizvođače Vibro ploča kao što su AGT, ZIPPER, EVOLUTION, GARDENMASTER i HUSQVARNA. Između njihovih modela pronaćićete vama najodgovarajućeg.

AGT PCL 60 vibro ploča je električna mašina koja se koristi za razbijanje i kompaktiranje tla, kao i za izradu betonskih podova i temelja. Ovaj model je opremljen motorom marke Honda GX160 i ima težinu od 60kg. Sa svojom nominalnom snagom od 10.5kN, AGT PCL 60 vibro ploča je dovoljno snažna da obavi posao efikasno i brzo.

Koristeći vibro ploču AGT PCL 60, graditelji mogu da računaju na precizno i brzo kompaktiranje tla, što je ključno za postizanje dobre čvrstoće i kvaliteta betonskih podova i temelja. Ovaj model je lagan za rukovanje i ima jednostavan sistem za upravljanje, što ga čini pogodnim za različite radne uslove i projekte.

Ukoliko se koristi u skladu sa uputstvom za upotrebu i preporučenim radnim parametrima, vibro ploča AGT PCL 60 je pouzdana i dugotrajna mašina koja će biti od velike koristi u gradjevinarstvu.

Obratite pažnju na super ponude i iskoristite našu akciju dok traje. 



Poslednje iz našeg bloga :



Nestanak struje? Ne brinite, uz agregator ste strujom obezbeđeni!


Nestanak struje može se desiti u bilo kom trenutku, i to u najnepovoljnijem trenutku. Da ne biste ostali bez struje i suočeni sa brojnim poteškoćama,...

Objavljeno: 11,Apr 2024



Pad pritiska u sistemima komprimovanog vazduha: dijagnoza, prevencija i rešenja


Pad pritiska u sistemima komprimovanog vazduha predstavlja značajan problem koji utiče na efikasnost, troškove i dugoročni rad celog sistema. U ovom t...

Objavljeno: 20,Feb 2024



Makita alati


Alati su neophodni u svakodnevnom životu, bilo da radite kućne popravke, građevinske projekte ili ste profesionalni majstor.

Objavljeno: 27,Jul 2023



Metabo alati


Metabo nudi širok spektar alata, uključujući bušilice, brusilice, testerene, i mnogo drugih. Svaki od ovih alata je dizajniran sa posebnim naglaskom n...

Objavljeno: 27,Jul 2023



Kosilice za travu - Motorne kosilice - Električne kosilice


Motorna kosilica, samohodna motorna kosilica i električna kosilica su tri glavna tipa kosilica koje se koriste u domaćinstvima širom sveta.

Objavljeno: 12,Feb 2024