Digitalna vaga brojacica za brojanje šrafova TNS D 3/6kg


Šifra proizvoda: TNS D

34 000,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Elektronska trgovacka vaga TNS D namenjena za objekte ( gvožđarske radnje, magacine )gde postoji veliki broj manje gabaritnih artikala koje je potrebno brzo i tacno izbrojati ( matice, vijci, dugmad, žetoni itd). Korišćenjem ovog modela vage u mnogome pospešuje efikasnost i tačnost u procesu ... Detaljnije

Elektronska trgovacka vaga TNS D namenjena za objekte ( gvožđarske radnje, magacine )gde postoji veliki broj manje gabaritnih artikala koje je potrebno brzo i tacno izbrojati ( matice, vijci, dugmad, žetoni itd). Korišćenjem ovog modela vage u mnogome pospešuje efikasnost i tačnost u procesu izdavanja robe. Vaga posaduje ekstremni izvor napajanja , akumulator, koji obezbeđuje rad i u objektima gde nema stalnog izvora napajanja.

Pri odabiru podmodela vage ( max.merenja vage) treba voditi racuna o vrsti robe koju brojimo, težinu jedinicnog uzorka poželjno je tražiti ( a u zavisnosti od velicine i težine uzorka ) u uzorku od 100 i više kom, pri cenu vage sa preciznijom podelom daju i prezicnije razultate uzorka Osam brzi tastera sa leve strane omogučuje da zapamtimo najprodavanije artikle, ukupno vaga može da memoriše 250 PLU. Potrebno je memorisati specificnu težinu uzorka artikla pri čemu dobijamo punu efikasnost i brzinu u eksploataciji sa merilom.

Izgled merila,i osnovne tehničke podatke možete pogledati na klipu,rukovanje sa vagom mozete pogledati na klipu korisnicko uputstvo, ili preuzmite isto u pdf. formatu.

Vaga je po svojim tehničko metrološkim karakteristikama izrađena u sladu sa NAWI direktivom - evropski pravilnik o neautomatskim vagama Zeleni znak M koji se nalazi na nalepnici sa desne strane kao i CE znak potvrđuju usaglašnenost vage sa NAWI direktivom. Vaga je odobrena za javnu upotrebu od strane Direkcije za mere i dragocene metale, a proveru usaglašenosti i prvu ferifikaciju ( žigosanje ) vrši Imenovano telo što potvrđuje izdavanjem Sertifikata o usaglašenosti i 3A nalepnicom na tablici vage sa tehničkih karakteristikama.

SPECIFIKACIJE

Max 006 kg e = 1/2 g

Vaga se isporučuje sa 2 godine važnosti žiga

- Rad na akumulator 6V / 4.5Ah do 100 sati

- Garancija na tacnost merila 2 godine

- Veličina tasa vage 300mm x 230mm

- Zvućni i slikovni signal potrošnje baterije

- Tara vage do minus max.opterećenja

- Mogučnost pamćenja 250 PLU

- 8 brzih PLU tastera

- Funkcije M+, MR

Naziv proizvoda : Digitalna vaga brojacica za brojanje šrafova TNS D 3/6kg

Šifra proizvoda : TNS D

Proizvođač : NO

Uvoznik :

Zemlja porekla : Kina

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.