Dizelski top 51kW sa termostatom


Šifra proizvoda: DT51kw

72 600,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Ovaj veliki i izuzetno moćan Hecht 3039 dizel generator toplote je opremljen praktičnom šasijom za mobilno grejanje. Snagom od 51kw greje dobro provetrene radionice, garaže i druga radna mesta. Takođe je idealan za sušenje novih zgrada, oko kuće, poljoprivredu i slično. Gde god treba posti... Detaljnije
Trenutno nema na stanju

Ovaj veliki i izuzetno moćan Hecht 3039 dizel generator toplote je opremljen praktičnom šasijom za mobilno grejanje. Snagom od 51kw greje dobro provetrene radionice, garaže i druga radna mesta. Takođe je idealan za sušenje novih zgrada, oko kuće, poljoprivredu i slično. Gde god treba postići i održavati konstantnu temperaturu. Osnovni zahtev za rad: Prostorije moraju biti odgovarajuće provetrene. Nije pogodno za zatvorene sobe. Oseća se na dizel.
Toplotni grejač ima potrošnju energije od 280 vati i radi sa pritiskom pumpe od 34,5 kPa. Po punjenju rezervoara moguće je vreme rada od oko 9,5 sati, zapremina rezervoara je 50 litara. Hecht 3039 se može koristiti sa dizel ili ekstra laganim uljem za grejanje EL. Potrošnja po satu je oko 5 litara. Toplovni top radi sa protokom vazduha od 588 m³ / h i maksimalnom izlaznom temperaturom vazduha od 404 ° C.
Dizelski grejač je opremljen podesivim termostatom. Uređaj se automatski isključuje kada se postigne željena temperatura i automatski automatski uključuje kada temperatura padne ispod.

Upotreba u provetravanim prostorima.

Napajanje 230 V / 50 Hz
Snaga 51 kW
Zapremina rezervoara: 50 l
Potrošnja: 5 l / sat
Zagrejana površina: 415 m2
Snaga grejanja: 175 000 Btu

Naziv proizvoda : Dizelski top 51kW sa termostatom

Šifra proizvoda : DT51kw

Proizvođač : HECHT

Uvoznik :

Zemlja porekla :

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.