Paletni viljuškar-paletar 3t


Šifra proizvoda: MP0080

41 000,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Paletni viljuškar, poznat i kao ručni paletar ili ručni viljuškar, predstavlja nezamenljiv alat u industriji za manipulaciju teretom. Ovaj paletar omogućava podizanje, spuštanje i prenošenje paleta na jednostavan i efikasan način. Ručni viljuškar paletar je idealan izbor za različite rad... Detaljnije

Paletni viljuškar, poznat i kao ručni paletar ili ručni viljuškar, predstavlja nezamenljiv alat u industriji za manipulaciju teretom. Ovaj paletar omogućava podizanje, spuštanje i prenošenje paleta na jednostavan i efikasan način.

Ručni viljuškar paletar je idealan izbor za različite radne okoline, od skladišta do proizvodnih pogona. Svojom snažnom konstrukcijom i lakoćom upravljanja, paletar omogućava sigurno rukovanje teretom.

Ručni viljuškar paletar je praktičan i efikasan alat za ubrzavanje procesa utovara, istovara i premeštanja tereta. Sa svojom kompaktnom veličinom, lako se manevriše čak i u uskim prostorima. Takođe, njegova mobilnost omogućava brzo reagovanje i prilagođavanje na promenjive radne uslove.

Koristeći ručni viljuškar paletar, smanjuje se napor i rizik od povreda kod ručnog prenošenja teških tereta. Ovaj paletni viljuškar donosi efikasnost, produktivnost i sigurnost u radnom okruženju. Bez obzira da li se koristi u industriji, distribuciji ili maloprodaji, ručni viljuškar paletar je pouzdan partner za svakodnevne operacije manipulacije teretom.

Naziv proizvoda : Paletni viljuškar-paletar 3t

Šifra proizvoda : MP0080

Proizvođač : UA

Uvoznik :

Zemlja porekla :

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.