Piusi samousisna krilna elektropumpa za istakanja dizel goriva i ulja Viscomat 70m


Šifra proizvoda: Viscomat 70m

65 607,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Krilna pumpa za ulje namenjena je za pretakanje viskoznih tečnosti: ulja, dizela, biodizela…U ponudi se nalaze dva modela krilnih pumpi za pretakanje ulja: Viskomat 70 i Viskomat 90 sa osnovnom razlikom u jačini protoka koji se kreće od 25 do 50 litara u minuti.Viskomat pumpe za pretakanje ulja... Detaljnije

Krilna pumpa za ulje namenjena je za pretakanje viskoznih tečnosti: ulja, dizela, biodizela…
U ponudi se nalaze dva modela krilnih pumpi za pretakanje ulja: Viskomat 70 i Viskomat 90 sa osnovnom razlikom u jačini protoka koji se kreće od 25 do 50 litara u minuti.
Viskomat pumpe za pretakanje ulja i nafte koriste se za pretakanje tečnosti viskoziteta do 500cSt i temperatura do 70°C.

Viskomat krilne pumpe za ulje imaju maximalnim usis od 2 metra vertikalno a uz nepovrtani ventil i do 4m. Radni pritisak koji pumpa za pretakanje ulja stvara je 5/6 bara ili 71/85 psi zavisno od modela. Viskomat pumpa za istakanje ulja ima i integrisan by-pass ventil. Buka koju uljne pumpe stvaraju manji je od 70db koliko iznosi i normalan razgovor između dve osobe.
Viskomat pumpa za pretakanje dizela, biodizela i ulja poseduje stepen zaštite IP 55 koji obezbeđuje aparat od prodiranje prašine i vode iz svakog pravca delovanja. Viskomat pumpe za ulje često se nalaze u agregatu zajedno sa digitalnim meračem protoka, automatskim pištoljem i spojkama za brzu montažu na bure. Pored pogona na elektromotor možete odabrati i pneumatsku pumpu sa digitalnim meračem i pištoljem za fino i precizno doziranje.

SPECFIFIKACIJE MODELA VISKOMAT 70M

samousisna krilna monofazna elektropumpa za istakanja dizel goriva i ulja viskoziteta do 500 cSt, radnog napona 230V / 50 Hz, snage 1200 W, stepena zaštite IP55.
Pumpa Viscomat 70M kapaciteta 25 litara/minut, radni pritisak 6 bara, sa priljučcima ulaz-izlaz 1“, sa integrisanim podešavajućim by-pass ventilom

Naziv proizvoda : Piusi samousisna krilna elektropumpa za istakanja dizel goriva i ulja Viscomat 70m

Šifra proizvoda : Viscomat 70m

Proizvođač : Piusi

Uvoznik :

Zemlja porekla : Italija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.