Pneumatska dizalica za kola sa 3 jastuka


Šifra proizvoda: MP0052

15 900,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Pneumatska dizalica za kola sa 3 jastuka Pneumatska dizalica je dizajnirana da bude čvrsta i izgrađena da traje! Ona je kompaktna, moćna i veoma brza za upotrebu. Dizalica se može podići za 5 sekundi pomoću komprimovanog vazduha. Dizalica je lakša za rukovanje od opružnih tipova.Napomena:... Detaljnije

Pneumatska dizalica za kola sa 3 jastuka

Pneumatska dizalica je dizajnirana da bude čvrsta i izgrađena da traje! Ona je kompaktna, moćna i veoma brza za upotrebu. Dizalica se može podići za 5 sekundi pomoću komprimovanog vazduha. Dizalica je lakša za rukovanje od opružnih tipova.
Napomena: Ovaj priključak za vazdušni jastuk se preporučuje za upotrebu sa vazdušnim kompresorom od 8-10 atm.

Dizalica za uštedu rada: Kapacitet pneumatske dizalice: 6600 lbs/3T. Minimalna visina: 5,9″/ 150 mm. Maksimalna visina: 15,75″/400 mm. Potrebno je samo 5 sekundi za podizanje. Radna temperatura: -60 ℃ ~ 50 ℃. Ulaz vazduha: G1/4. Naša trostruka dizalica za torbu je najlakši i najbrži način da podignete automobil.

Izdržljiva konstrukcija: Pneumatska dizalica je izgražena od čelika visoke čvrstoće koji čini celo telo čvrstim i izdržljivim. Visoko zaptiveni vazdušni jastuci neće curiti niti izgrebati. Pored toga, točkovi su pogodniji za sve terene, pomažući vam da održavate svoj automobil bilo kada i bilo gde.

Sigurna upotreba: Prvo, držite crveni ventil zatvorenim, otvorite zeleni ventil i unesite komprimovani vazduh; pri naduvavanju do visine isključite zeleni ventil. Nakon upotrebe, otvorite crveni ventil da ispustite vazduh. Sigurnosni ventil u sredini osigurava da ubrizgani gas nije prekomeran kako bi se osigurala sigurnost procesa upotrebe.

Podesiva ručka: Ova dizalica za vazdušni jastuk ima podesivu ručku, koja se može podesiti u tri različita položaja kako bi dizalica bila pogodna za upotrebu. A ova ručka se može rastaviti sa sredine, štedeći prostor i čineći je pogodnom da je nosite napolju.

Široka primena: Brza dizalica za automobile je pogodna za situacije kada je potrebno podići jedan točak na mekom terenu ili blatnjavim putevima za porodične automobile, minivanove, terence i terenska vozila.

Specifikacije

Kapacitet: 3,0 tone / 6600 lbs
Min. Visina: 150 mm / 5,9 inča
Maks. Visina: 400 mm / 15,75 inča
Ulaz za vazduh: G1/4
Boja: Plava
Vreme podizanja: 5 sek
Radna temperatura: -60℃~ 50℃

Naziv proizvoda : Pneumatska dizalica za kola sa 3 jastuka

Šifra proizvoda : MP0052

Proizvođač : UA

Uvoznik :

Zemlja porekla :

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.