Ruris

Ruris

RURIS je rumunska kompanija osnovana 1993 godine, koja proizvodi poljoprivredne alate i mašine. Oni mnogo ulažu u istraživanje, razvoj i proizvodnju, a cilj im je stvoriti pouzdane proizvode koji će podržati one koji žele da rade lakše i efikasnije. Tokom više od 25 godina svog postojanja na tržištu, RURIS se neprekidno razvijao i postao jedan od vodećih igrača na tržištu baštenskih mašina. RURIS je danas zrela marka koja ima snažnu poziciju na tržištu. Trenutno njihov asortiman broji preko 150 proizvoda.
RURIS ima svoje odeljenje za istraživanje, razvoj i inovacije i u potpunosti sam dizajnira i testira svoje mašine po svim evropskim standardima.
Ruris je verovatno najpoznatiji po svojim kultivatorima, benzinskim trimerima i motornim kosilicama, koje sve više ljudi iz Srbije kupuju pošto prepoznaju da Ruris nudi veoma dobar odnos cene i kvaliteta.

Asortiman Ruris benzinskih kosilica čine 7 modela od kojih 6 su samohodna. Manji modeli imaju motor od 3 konjske snage a radna širina im je 46 cm, a najveći model DAC150XL koji je za zahtevne korisnike ima motor od 5KS, a širina noževa je 50 cm. Kosilice za travu Ruris napravljene su da bi posao obavljale efikasno, brzo i sigurno.

Ruris kultivatori su dobro izbalansirani i nude odlične performanse za svoju cenu. Osnovni model je DAC 6000K koji ima benzinski motor od 163 kubika i 6.5 konjske snage, a najjači Ruris kultivator je dizelski 7088ACC koji ima motor od 408 kubika i 10 konja.

Ruris nudi garanciju od 2 godine na sve svoje mašine. Naručite brzo i jednostavno preko našeg veb-šopa, isporuka je besplatna po celoj Srbiji.

U sledećem klipu možete pogledati video prezentaciju Ruris kompanije i proizvoda.

Besplatna dostava

za porudžbine preko 8000 din

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 18h
024/525-091, 063/373-988