Popust -46%

Scangrip štapna lampa za haubu Bonnet C+R (baterija + kabal) SC-03.5240


Šifra proizvoda: SC-03.5240

35 856,00 RSD

Ušteda: 16 416,00 RSD

19 440,00 RSD

Cena je sa PDV-om



Nova verzija svetla poklopca motora pruža vam izuzetno svetlo i snažno osvetljenje celog motornog prostora. U poređenju sa tradicionalnom fluorescentnom svetlošću poklopca, ona obezbeđuje 75% više luminiscencije.Funkcionalnost osvetljenja DUAL SISTEM znači da je radno svetlo i punjivo i sa ... Detaljnije

Nova verzija svetla poklopca motora pruža vam izuzetno svetlo i snažno osvetljenje celog motornog prostora. U poređenju sa tradicionalnom fluorescentnom svetlošću poklopca, ona obezbeđuje 75% više luminiscencije.
Funkcionalnost osvetljenja DUAL SISTEM znači da je radno svetlo i punjivo i sa gumenim kablom od 5 m, koji nudi neograničene mogućnosti primene i potpunu slobodu u svakodnevnim zadacima. Bez kabla svetlo poklopca motora može se koristiti i kao velika kontrolna lampa.
Isporučuje se sa podesivim teleskopskim držačem (1,2-1,7 m) sa mekanim krajevima kuka, što obezbeđuje čvrsto držanje na vozilu bez ogrebotina. Držač je kompaktan i zauzima manje prostora kada se skladišti.
U unutrašnjosti kabine svetlo poklopca motora može se koristiti i kao radno osvetljenje koje je montirano na teleskopskom držaču ili je montirano na vetrobransko staklo pomoću fleksibilne ruke sa usisnom čašicom. Dodatni pribor je dostupan za postavljanje lampe na sva mesta na ili ispod automobila.
Pomoću ugrađene prizme, LINE LIGHT BONNET koncentriše svetlost pod uglom od 75 stepeni, čime se obezbeđuje izuzetno svetlo i snažno osvetljenje specifične radne površine. Izbjegavanje zasljepljivanja tokom rada, a sama svjetiljka se može okretati kako bi se osigurao optimalni kut osvjetljenja.

Svetlosna snaga (1000 lumena) povećana za više od 40%
Prašina i vodonepropusnost, IP65
Izaberite između dve postavke svetla (50% ili 100%) za maksimalno vreme rada
Novi magnetni, elektronski prekidač
Izuzetno mala težina, samo držač za 1000g

Naziv proizvoda : Scangrip štapna lampa za haubu Bonnet C+R (baterija + kabal) SC-03.5240

Šifra proizvoda : SC-03.5240

Proizvođač : Scangrip

Uvoznik :

Zemlja porekla :

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.