Trotec električni odvlaživač vazduha / građevinska sušilica TTK 171 Eco


Šifra proizvoda: TTK 171 Eco

96 500,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Isušivač vazduha TTK 171 ECO uverava kao posebno ekonomično rešenje pri tipičnim primenama isušivanja u obrtničkom području. Svojoj ključnoj kompetenciji je vjeran sa pouzdanim sušenjem od do 80 m² velikih prostorija i učinkom isušivanja od 52 litara dnevno. Još četiri osobina obr... Detaljnije

Isušivač vazduha TTK 171 ECO uverava kao posebno ekonomično rešenje pri tipičnim primenama isušivanja u obrtničkom području. Svojoj ključnoj kompetenciji je vjeran sa pouzdanim sušenjem od do 80 m² velikih prostorija i učinkom isušivanja od 52 litara dnevno.

Još četiri osobina obrtnički isušivač vazduha sem toga čine zvijezdom na svakom gradilištu. Kao prvo, uređaj sa automatikom otapanja vrućim gasom može efikasno raditi do temperature od 5° C. Kao drugo, uređaj se zahvaljujući okvirom, ručkama i velikim kotačim može da transportujete i po teškim terenima ili stepenicama. Kao treće se TTK 171 ECO zahvaljujući kompresora može skladištiti i da transportujete u svakoj poziciji. I kao četvrto, TTK 171 ECO raspolaže priključkom za crevo za tačno opterećenje vazduha i sušenje šupljina.

Sa higrostatom upravljanim automatik pogonom, pri kojem se cilj može birati u postocima, TTK 171 ECO radi maksimalno efektivno. Cilj i aktualna ostvarena vrednost te sve druge funkcije su očitljive na upravljačkoj ploči putem digitalnog prikaza. Timer funkcija, sa kojim se mogu da odredi vkaiša isključivanja i uključivanja, zadržava postavke i nakon nestanka struje zahvaljujući integrisanoj memorijskoj funkciji.

Kao svi ECO-modeli je i novi TTK 171 ECO zahvaljujući priključka spoljašnjeg ispusta kondenzata – po potrebi i sa opcionalnom pumpom – podoban za duže nenadgledane primene održavanja suvoće. Sem toga se uređaj može da koristi za tačno opterećenje suvim vazduhom ili sušenje šupljina: Isušivač je opremljen sa specijalnim pritisnim ventilatorom, na koji se može priključiti vazdušno crevo – takođe opcionalno dostupan – adapterski nastavak. Novi TTK 171 ECO – savršeno rešenje za profesionalnu primenu građevinskog sušenja!

Učinak odvlaživanja: max 52l/24h

Protok vazduha: 450 m3/h

Pogodan za prostorije: 90 m2 /230m3

Dimenzije DxSxV: 525x490x900mm

Tezina 40kg

Naziv proizvoda : Trotec električni odvlaživač vazduha / građevinska sušilica TTK 171 Eco

Šifra proizvoda : TTK 171 Eco

Proizvođač : TROTEC alati

Uvoznik :

Zemlja porekla : Kina

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.