Mirka ABRANET mrežica - brusni disk fi150 P80 (5424105080)


Šifra proizvoda: 5424105080

106,00 RSD

Cena je sa PDV-om



OPIS Mirka abranet je specijalno razvijen proizvod za postizanje najboljih rezultata prilikom obrade i reparacije najzahtevnijih površina. Za brušenje bez prašine,dug vek trajanja Abranet predstavlja material za brušenje poslednje generacije čija upotreba Vam omogućava čistije i zdravije... Detaljnije

OPIS

  • Mirka abranet je specijalno razvijen proizvod za postizanje najboljih rezultata prilikom obrade i reparacije najzahtevnijih površina.
  • Za brušenje bez prašine,dug vek trajanja
  • Abranet predstavlja material za brušenje poslednje generacije čija upotreba Vam omogućava čistije i zdravije radno okruženje.
  • Proizveden je od ispletenih vlakana metala na koja su nanete abrazivne čestice. Sadrži na hiljade sitnih otvora koji omogućavaju efikasno odvođenje prašine.
  • Zahvaljujući poroznoj mrežici abrazivni materijal se ne zapunjava brusnom prašinom, koja nastaje kao nus proizvod brušenja, a samim tim ne dolazi ni do njenog zagrevanja. Jednostavnim skidanjem i izduvavanjem, materijal je spreman za ponovno korišćenje.
  • Abranet je abrazivni materijal visokih performansi i dugog veka trajanja. Takve karakteristike čine ga veoma isplativim i primenljivim u mnogim sferama drvne industrije.

Prečnik: Ø150

Granulacija: P80

 

Cena je za 1 kom.

Naziv proizvoda : Mirka ABRANET mrežica - brusni disk fi150 P80 (5424105080)

Šifra proizvoda : 5424105080

Proizvođač : Mirka alati

Uvoznik : EHOM doo

Zemlja porekla : Finska

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.