Mirka alati

Mirka alati

Mirka nudi kompletnu paletu tehničko superiornih, visokokvalitetnih abrazivnih proizvoda, inovativno dizajniranih alata, kompletnih sistema za brušenje i dodatnih proizvoda.
Mirka je jedna od najvećih imena na svetu u brušenju zahvaljujući kvalitetu i pouzdanosti njihovih proizvoda.
Ceo Asortiman je dizajniran sa ciljem da stvori iskustvo brušenja bez prašine. Mirka već 15 godina kontinuirano razvija koncepte, proizvode bez prašine i time su postavili novi industrijski standard. Mirka je posao brušenja pretvorila iz suvog brušenja, u brušenje bez prašine, a to štedi vreme, novac i životnu sredinu i značajno je poboljšalo aspekte zdravlja i bezbednosti.
Mirka alati diktiraju tempo inovacija, dizajna, performansi i funkcije. Mirka je primetila potrebu za malom, laganom i ergonomskom industrijskom ekscentričnom brusilicom na tržištu. Rezulatat planiranja i temeljnog istraživanja je Mirka Deros šlajferica bez četkica koja nudi veće prednosti i pouzdanost u odnosu na klasične električne i pneumatske ekscentrične brusilice.
Svi Mirka porizvodi (sem pribora) dolaze sa fantastičnih 3 godine garancije.
Električne i pneumatske šlajferice, industrijski usisivači, specijalne mašine (žirafe) za brušenje zidova i plafona - pružamo Vam kompletnu nabavku delova, razne rezervne delove, diskove, priloge i druge dodatke za Vaše mašine.
Ako vam je potreban visokokvalitetan alat za brušenje, Mirka ga verovatno pravi i to čini bolje od bilo kog drugog.

SUAlati logo NEWSLETTER
informacije i obaveštenja


Besplatna dostava

za porudžbine preko 12000 dinara
osim ako težina prelazi 30kg.

Kvalitet i garancija

uz svaku kupljenu robu

Zaštita potrošača

Povrat novca u roku od 14 dana

Pozovite nas

Radnim danima od 8h do 16h
024/525-091, 063/373-988