Einhell usisivač za suvo i mokro usisavanje TE-VC 2340 SACL - 2342470


Šifra proizvoda: 2342470

32 999,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

ECO vac ima sistem za čišćenje filtera tako da se ne skupljaju i ne zadržavaju samo grube čestice nečistoće, već i najfinije mikročestice: na primer, gipsana prašina i prašina od bušenja, kao i sitna prašina od drveta i kamena na gradilištu ili u obrađenom delu i sitna prašina od ... Detaljnije

ECO vac ima sistem za čišćenje filtera tako da se ne skupljaju i ne zadržavaju samo grube čestice nečistoće, već i najfinije mikročestice: na primer, gipsana prašina i prašina od bušenja, kao i sitna prašina od drveta i kamena na gradilištu ili u obrađenom delu i sitna prašina od presvlaka i tepiha u automobilu.
Alergičari mogu lako disati: mokar i suv usisavač filtrira najfiniju česticu prašine i polena u domaćinstvu. Svaki put kada se koristi ECO vac, inovativni sistem za čišćenje filtera za finu prašinu štiti klimu u sobi. Zatvoreni sistem omogućava čišćenje filtra bez direktnog kontakta sa česticama prljavštine.
Kapacitet rezervoara od 40 litara, čvrst rezervoar od nerđajućeg čelika, otporan na rđu sakuplja puno prašine. Priključak za duvanje služi za čišćenje teško dostupnih mesta za čišćenje.
Ovaj višenamenski usisivač je zgodan i lak za rad. Veliki točkovi obezbedjuju jednostavan i lak transport.
Praktični držač dodataka osigurava da se sve uredno odlaže i tokom i nakon upotrebe. Kabl od 500 centimetara pruža širok radijus delovanja i kabl se može navijati na ručku kolica.
Utičnica automatske spojnice uvećava opseg potencijalnih upotreba (maks. Snaga 2.200 W).
Nakon mokrog usisavanja, voda se odvodi radi odlaganja pomoću vijka za ispuštanje apsorbovane vode. Postoji visokokvalitetna teleskopska cev od nerđajućeg čelika prečnika 36 mm, a plastično usisno crevo za teža usisavanja (Ø 36 mm) dužine 3 m. Na ručki se nalazi regulator vazduha.
Proizvod dolazi sa velikom univerzalnom mlaznicom za tepihe i glatke podove, mlaznicom za pukotine i tapacirung, nastavkom za bušilicu kao pomoćnim sredstvom za usisavanje bušenja rupa u betonu ili cigli, plus HEPA nabrani filter, penasti filter, papirna kesa za prljavštinu i vreća za dvostruku prašinu

Mrežno napajanje 220-240 V | 50/60 Hz
Snaga 1200 W
Usisna snaga mak. 230 mbar
Kapacitet posude 40 L
Dužina usisnog creva 300 cm
Prečnik usisnog creva 36 mm
Dužina kabla za napajanje 500 cm
Maks. snaga utičnice 230 V 2200 V
Nivo zvučnog pritiska Lpa 74 dB (A)
Dužina 457 mm
Širina 386 mm
Visina 717 mm
Težina: 12 kg

Naziv proizvoda : Einhell usisivač za suvo i mokro usisavanje TE-VC 2340 SACL - 2342470

Šifra proizvoda : 2342470

Proizvođač : EINHELL

Uvoznik : Einhell d.o.o

Zemlja porekla : Kina

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.