Popust -10%

Honda motorna kosačica HRN 536 VYE, 3.2kW, 53cm, Roto Stop


Šifra proizvoda: HRN536VYE

122 800,00 RSD

Ušteda: 12 200,00 RSD

110 600,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Uživajte u prednostima Smart Drive, RotoStop i robusnom čeličnom kućištu. Honda je svom asortimanu dodala dve nove kosačice koje nude superiorne mogućnosti košenja i sakupljanja i izuzetnu lakoću korišćenja. HRN536 VKE i HRN536 VYE imaju novo dizajnirano sečivo od 53 cm, kao i novi... Detaljnije

Uživajte u prednostima Smart Drive, RotoStop i robusnom čeličnom kućištu.

Honda je svom asortimanu dodala dve nove kosačice koje nude superiorne mogućnosti košenja i sakupljanja i izuzetnu lakoću korišćenja. HRN536 VKE i HRN536 VYE imaju novo dizajnirano sečivo od 53 cm, kao i novi Hondin motor GCVx170. Novi modeli imaju više poboljšanja u poređenju sa prethodnim modelima HRG536, što ih čini još raznovrsnijim i lakšim za upotrebu.

Promenljiva brzina

Smart Drive® vam omogućava da prilagodite brzinu tokom vožnje kako bi odgovarala korisniku i uslovima u kijoma radi. Kretanje i brzina se kontrolišu pomoću Smart Drive® poluge postavljene na upravljač, a novi modeli imaju modifikovan dizajn poluge koji smanjuje klizanje palca radi lakšeg korišćenja. Nova dvosmerna čegrtaljka u menjaču znači da zadnji točkovi mogu slobodno da se rotiraju u oba smera kada se upravljač otpusti, smanjujući napor potreban za pomeranje kosilice napred-nazad dok se krećete preko prepreka i uskih prostora.

Fleksibilan rad

Kosilice su opremljene poboljšanim Versamov sistemom za malčiranje™. Versamov sistem omogućava korisnicima da brzo prelaze između malčiranja i sakupljanja trave, a najnoviji kontrolni uređaj na kućištu je jednostavan za korišćenje. Dvostruka sečiva MicroCut optimizuju sečenje, a novi dizajn kućišta optimizuje protok vazduha za najbolje malčiranje i sakupljanje u klasi. Veća korpa za travu od 70 litara je standardna, a punjenje je izuzetno snažno čak i u zahtevnim uslovima.

Oba modela takođe nude izbor visine sečenja u sedam pozicija. Ona je lako podesiti pomoću dve poluge – jedne za prednju osovinu i druge za zadnju osovinu.

Kosilica laka za korišćenje

Ostale karakteristike dizajna koje olakšavaju negu i korišćenje novih kosilica uključuju poklopac rezervoara za gorivo velikog prečnika za praktično punjenje sa manjim rizikom od prosipanja, a nove stege za brzo otpuštanje omogućavaju brzo i lako odlaganje uredjaja za transport i skladištenje.

4-taktni motor - koristi ulje SAE 15w-40

Marka Honda
Dimenzije (D × Š × V) 1534 x 582 x 1014 mm
Tezina 40,8 kg
Menjač Variomat
Model HRN 536 VKEH
Motor GCVx170
Snaga motora 3,2 kW - 2,850rpm
Kućište kovinsko
Pogonski točkovi Zadnja
Zapremina korpe 76 l
Kapacitet rezervoara 0,91 l
Visina kosenja 19-101, 7-stopenj
Starter ročni
Širina košenja 53 cm

Roto stop funkcija

Naziv proizvoda : Honda motorna kosačica HRN 536 VYE, 3.2kW, 53cm, Roto Stop

Šifra proizvoda : HRN536VYE

Proizvođač : Honda

Uvoznik : SV Mont Sistem d.o.o

Zemlja porekla : Italija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.