RURIS benzinska kosilica RXM1000, 3.9KS, 51cm


Šifra proizvoda: 9182

63 000,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 3 godine

RURIS RXM1000 benzinska kosilica, sa snagom motora od 3,9 ks, dizajniran je od strane RURIS-ovih inženjera da promeni pristup u pogledu košenja i održavanja travnjaka. Možemo reći da je to kosilica za travnjak čak i u najsitnijim detaljima i da ističe ekološki prostor oko kuće. Izradom ov... Detaljnije

RURIS RXM1000 benzinska kosilica, sa snagom motora od 3,9 ks, dizajniran je od strane RURIS-ovih inženjera da promeni pristup u pogledu košenja i održavanja travnjaka. Možemo reći da je to kosilica za travnjak čak i u najsitnijim detaljima i da ističe ekološki prostor oko kuće. Izradom ovog proizvoda želeli smo da pojednostavimo i olakšamo rad korisnicima. RURIS RKSM1000 kosilica je samohodna i laka za upotrebu, sa 5-u-1 sistemom sečenja: sakupljanje, zadnje pražnjenje, bočno pražnjenje, malčiranje i pranje.
Jednostavna za rukovanje
Prednost kosilice RURIS RXM1000 je njena upravljivost, što je čini lakom za upotrebu jer je opremljena sistemom rotacije prednjih točkova od 360 stepeni. Upravljivost i pokretljivost tokom upotrebe čine sečenje savršeno kružnim čak i ako se smer kretanja iznenada promeni da bi se zaobišlo ukrasno grmlje. Dakle, kosilica RURIS RXM1000 može kositi travu na ukrasnim površinama između travnjaka i stabala žbunja, što do sada nije moglo da se uradi u jednom prolazu ili jednom operacijom.
Visoke performanse
Ovaj proizvod je savršeno napravljen da zadovolji zahteve kupaca koji žele pouzdanost, kratko vreme rada i lako održavanje kosilice.
Uniformno sečenje
Tačnost sečenja je ujednačena nakon prolaska sečiva, tako da na vlati trave ne ostaju tragovi. Na ovaj način vlat održava ujednačenu i kompaktnu strukturu, a nakon sečenja zadržava kontinuirani zeleni izgled. Kosilica RXM1000 ima mogućnost podešavanja visine košenja između 25-75 mm, kao i širine sečenja od 51 cm. Preciznost rada daje inovativni sistem zaključavanja točkova koji omogućava orijentaciju kosilice RKSM1000 na putanji rezanja koju želi korisnik. Istovremeno, zahvaljujući sistemu za orijentaciju točkova, travnjak se lako kosi tako da se može oblikovati u razne oblike koji daju prijatan izgled nakon košenja, a ovi modeli su dugo vidljivi do sledećeg održavanja travnjaka. Kosilicu RXM1000 mogu koristiti i neiskusni ljudi – sa profesionalnim rezultatima – i stručnjaci koji žele visoko precizno modelovan travnjak.
Karakteristike
Kontrolna poluga kosilice RURIS RXM1000 podešava visinu košenja travnjaka tako da bude ravnomerna, takođe na neravnim površinama ili na padinama. Paluba je napravljena da izdrži mehaničke udare i da podrži snažan samopogon generisan velikom snagom motora. Kosilicu za travu RURIS RXM1000 moguće je koristiti dugo vremena zahvaljujući sakupljaču trave od 65 l. To se dešava usled što manjeg istovarivanja sakupljača, ali i zbog toga što je trava veoma dobro uređena i zbijena.

Motor: General Engine
Tip motora: 4-taktni
Snaga motora: 3.9 KS
Zapremina motora: 170cc
Visina košenja: 25-75 mm
Radna širina: 510 mm
Funkcije: Sakupljanje, bacanje nazad i bočno, pranje, malčiranje
Start: manuelni
Kretanje: samohod
Brzina: 1 napred
Šasija (kućište): metalno
Vreća za travu: 65 l
Gorivo: benzin
Kapacitet rez. za gorivo: 1 l
Kapacitet rez. za ulje: 0,5 l
Pros. potrošnja: 0,75 l/h
Drška: ergonomska
Prečnik prednjih točkova: 8 inča (20,3 cm)
Prečnik zadnjih točkova: 11 inča (27,9 cm)
Težina: 34,7 kg

Naziv proizvoda : RURIS benzinska kosilica RXM1000, 3.9KS, 51cm

Šifra proizvoda : 9182

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.