RURIS benzinski trimer 280 C, 1KS


Šifra proizvoda: 9408

23 400,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Benzinski trimer Ruris 280C pokreće Khumma motor od 1.0KS i 25,4 kubika. Khumma motori su visokokvalitetni motori rađeni po licenci za firmu Ruris koja ih ugrađuje na kosilice i trimere uz TEZ i Kawasaki motore. Ovaj trimer sa dvotaktnim motorom zadovoljit će većinu korisnika te isporučuje dov... Detaljnije

Benzinski trimer Ruris 280C pokreće Khumma motor od 1.0KS i 25,4 kubika. Khumma motori su visokokvalitetni motori rađeni po licenci za firmu Ruris koja ih ugrađuje na kosilice i trimere uz TEZ i Kawasaki motore. Ovaj trimer sa dvotaktnim motorom zadovoljit će većinu korisnika te isporučuje dovoljno snage za nesmetano košenje trave okućnice i bašti. Ruris 280C omogućuje svakom korisniku jednostavno korištenje čak i ako nema puno iskustva u upravljanju trimerom.Bogata oprema koja se isporučuje uz ovaj trimer čini ovaj proizvod najboljim izborom za svakoga tko želi pouzdan trimer za košenje sa gotovo svim dodacima potrebnim za rad.Sadržaj pakovanja uz trimer sadrži glavu sa najlonskom niti,trokraki nož za zahtevnije poslove košenja,zaštitne naočare i dvostruki pojas za trimer koji je snažan, udoban i izdržljiv. Pogodan je za intenzivnu upotrebu s bilo kojim modelom benzinskog trimera. Kabelski snop je podesiv, zavisno o veličini korisnika i kosilice. Kosilica se može jednostavno obesiti pomoću mehanizma, a otključavanje je prosto jednostavno.
Za sve Rurisove benzinske mašine preporučujemo visokokvalitetna motorna I pogonska ulja iz vlastitog asortimana pakovana u limenoj ambalaži kao bi im kvalitet u svakom trenutku bila postojana nezavisno o uslovima skladištenja. Ruris ulja su dodatna garancija da će vaše mašine raditi besprekorno!

2-taktni motor - koristi gorivo-ulje mešavinu

Snaga 1 KS
Motor KHUMMA
kubikaža 26 cm3
Tip motora 2 taktni
Sistem paljenja Elektronski
Pokretanje Manualno
Gorivo Benzin / mešavina ulja
rezervoar goriva 550ml
Prosečna potrošnja 0.9 L/h
Mešanje goriva 25 ml ulja / 1 L goriva
Pojas Dual Balance
Ručke Ergonomske
Radna širina (opcija) 250 mm
Radijus rezanja 2100 mm
Promer cevi 28 mm
Nož 3 kraki nož
Težina 7 kg

Naziv proizvoda : RURIS benzinski trimer 280 C, 1KS

Šifra proizvoda : 9408

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.