Popust -15%

Ruris benzinski trimer RR240 bravo, 1KS


Šifra proizvoda: 9084

26 999,00 RSD

Ušteda: 4 099,00 RSD

22 900,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

RURIS RR240 BRAVO trimerTrimer RURIS RR240 BRAVO je idealan izbor za operacije čišćenja i održavanja travnjaka, bašte ili travnjaka koje zahtevaju posebnu pažnju, posebno u sezonama kada vegetacija buja, a može se koristiti duže vreme i na većoj površini zbog značajnog smanjena težine.... Detaljnije

RURIS RR240 BRAVO trimer
Trimer RURIS RR240 BRAVO je idealan izbor za operacije čišćenja i održavanja travnjaka, bašte ili travnjaka koje zahtevaju posebnu pažnju, posebno u sezonama kada vegetacija buja, a može se koristiti duže vreme i na većoj površini zbog značajnog smanjena težine.
Predstavljajući mnogo lakšu za rukovanje i pristupačniju alternativu u smislu težine, digitalne tehnologije i cene, trimer RURIS RR240 BRAVO je rešenje kako za seoska domaćinstva za košenje trave, korova, žbunja, pa čak i useva na njivama, kao i za upotrebu. u urbanoj sredini za hobi ili poluprofesionalne aktivnosti.
Motorna kosa RURIS RR240 BRAVO je motorna kosa opremljena 2-taktnim Khumma motorom od 24cc i širinom sečenja od 255mm.
Težina i dizajn motorne kose
Mala trimera RURIS RR240 BRAVO, od samo 3,8 kg*, je njengova snaga, koja pozitivno utiče na način na koji se trimer ponaša tokom rukovanja, uključujući i način na koji je mogu koristiti i žene, a ne samo muškarci.
Treba napomenuti da trimer RURIS RR240 BRAVO ima mnogo manju težinu od ostalih proizvoda sa tržišta, a u pogledu dizajna je kompaktniji i ergonomičniji, a takođe ima čvrst sistem pričvršćivanja.
Digitalna tehnologija za pametan rad
Još jedna inovativna prednost trimera RURIS RR240 BRAVO je oprema sa digitalnim displejom koji obezbeđuje elektronski nadzor svih informacija neophodnih za obavljanje dobre aktivnosti ispunjavanjem 6 funkcija:

Vreme korišćenja (potpuno/delimično)
Indikator trenutnog vremena
Nadgledanje obrtaja
Pomoć pri održavanju filtera za vazduh
Pomoć pri održavanju svećica
Pomoć pri održavanju reduktora

Štaviše, digitalni displej, koji je uvek vidljiv tokom rada, pruža sve korisne informacije u realnom vremenu i šalje upozorenja za održavanje, sa ciljem očuvanja kvaliteta, efikasnosti i životnog veka motorne kose RURIS RR240 BRAVO.
Trimer RURIS RR240 BRAVO predstavlja visok nivo ergonomije, što podrazumeva podesivu ergonomsku ručku, sistem pričvršćivanja uz pomoć jedinstvenog kaiša, aksijalno podesiv oslonac ručke za bolje vođenje tokom upotrebe, ali i antivibracioni sistem za preuzimanje. udari koji se mogu pojaviti kada se trimerom rukuje.
Trimer RURIS RR240 BRAVO je opremljen sistemom rukohvata sa integrisanim kontrolama i prekidačem za uključivanje/isključivanje, svi prekidači se nalaze na ručki trimera da garantuju kontrolu i sigurnost. Ergonomska ručka ima kuku za podešavanje nagiba, osiguravajući povećanu udobnost korisnika.
S obzirom na to da je menjač jedna od najvažnijih komponenti, trimer RURIS RR240 BRAVO je opremljen fleksibilnom menjačkom osovinom, pomoću koje se snaga rotacije koju generiše motor prenosi na glavu trimera, uz manji nivo vibracija. nego u klasičnom menjaču, sa nižim nivoom vibracija nego u klasičnom menjaču.
Bezbednost i udobnost korisnika obezbeđeni su ojačanom konstrukcijom i dobro izbalansiranim motorom koji proizvodi manje vibracija. Ergonomska ručka osigurava povećanu udobnost i potpunu kontrolu motorne kose, čak i u najtežim radnim situacijama.
Trimer RURIS RR240 BRAVO ima sledeće dodatke koji su uključeni: Bravo glava trimera, sečivo sa dve oštrice, jednostruki pojas.
Generalno, garantni period motorne kose je oko 2 godine, ali motorna kosa RURIS RR240 BRAVO dolazi sa 3-godišnjom garancijom kako bi se obezbedio još duži životni vek vaše motorne kose.
Maksimalna snaga je snaga motora, u praznom hodu, bez vazdušnog filtera i prigušivača.
*Neto težina je bez goriva, bez alata za sečenje, bez hardvera, bez komandnih i upravljačkih elemenata.

Motor: KHUMMA Concept
Tip motora: 2 taktni
Snaga motora: 1 KS
Zapremina motora: 24 cc
Sistem paljenja: Elektronski
Gorivo: Mešavina goriva i ulja
Kapacitet rez. za gorivo: 600 ml
Mešanje goriva: 25 ml ulja/1l goriva
Uprtanje: Jedan pojas
Drška: Ergonomska
Podrška za ručke: Sa aksijalnim podešavanjem
Vibracije desne ručke: 9,93 m/s²
Vibracije leve ručke: 7,51 m/s²
Radna širina (opciono): 255 mm
Prosečan radijus sečenja: 2100 mm
Prečnik cevi: 24 mm
Tip osovine: Fleksibilan
Sečivo: 2 zuba
Pribor: nož sa 2 zuba, rezač za glavu, jedan pojas
Težina: 3,8 kg

Naziv proizvoda : Ruris benzinski trimer RR240 bravo, 1KS

Šifra proizvoda : 9084

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.