Popust -15%

RURIS bušač zemlje TT14, 3KS/sa burgijama -15,20, 25cm


Šifra proizvoda: 9496

61 999,00 RSD

Ušteda: 9 300,00 RSD

52 699,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

RURIS TT14 bušač zemlje je opremljena TEZ motorom, dvotaktnim, snage 3 KS, a konstrukcija prenosa tipa T omogućava lakoću korišćenja i manevrisanje na malim površinama. RobusnaRURIS TT14 je proizvod koji može raditi u tvrdim zemljištima i ima posebnu konstrukciju ručki kako bi ga mogao ko... Detaljnije


RURIS TT14 bušač zemlje je opremljena TEZ motorom, dvotaktnim, snage 3 KS, a konstrukcija prenosa tipa T omogućava lakoću korišćenja i manevrisanje na malim površinama.

Robusna
RURIS TT14 je proizvod koji može raditi u tvrdim zemljištima i ima posebnu konstrukciju ručki kako bi ga mogao koristiti jedan ili dva korisnika. Za tvrda zemljišta ili radove koji uključuju tešku obradu zemlje i teške radne uslove ili veće dubine rada, zemlja bušilica može biti pokrenuta od strane dva korisnika i na taj način se postiže visok kvalitet izvedenih radova.

Opremljenost
RURIS TT14 bušač zemlje ima standardni sistem prigušivanja, zaključavanja povratnog trzaja i moment savijanja ako se bušilica zaglavi u zemlji. Ovaj sistem se sastoji od robusne opruge - postavljene između šasije motora i bušilice, da apsorbuje udarce i razlike u blokadi i tako štiti korisnike tokom rada.

Robusno izgrađen prenos i ergonomske ručke RURIS TT14 povećavaju efikasnost tokom rada.

RURIS TT14 bušač zemlje je opremljena bušilicama prečnika od 150mm, 200mm, 250mm. Po potrebi, može biti opremljena produžetkom bušilice za veće dubine.

Višestruka upotreba
RURIS TT14 bušač zemlje je namenjena za rad u voćnjacima, poljoprivredi i geološkim studijama. Koristi se kako u kućnim, tako i u industrijskim aplikacijama, i dizajnirana je za pravljenje rupa u zemlji za razne svrhe: ograde, stubovi, žbunje i mlade biljke.

Veća brzina rada
RURIS TT14 bušač zemlje obavlja posao brže od lopate, omogućavajući korisniku da zadrži uspravan položaj. Budući da je zemlja bušena tako da ostane nepomična dok se buši rupa, manje se napreže ruke i rukama.

Štednja troškova
Za veće radove, postavljanje ograda ili sadnju drveća, RURIS TT14 bušač zemlje minimizira vreme provedeno kopanjem i potrebnu radnu snagu, što štedi troškove.

Motor: TEZ
Tip motora: Dvotaktni
Snaga motora: 3 KS
Zapremina motora: 68 cm³
Tip reduktora: Prenos sa otporom na napor
Gorivo: Bezolovno gorivo
Kapacitet rezervoara za gorivo: 1,2 litara
Prečnici burgije: 150 mm, 200 mm, 250 mm
Dužina burgije: 800 mm
Težina: 18,9 kg
Uz bušač se isporučuju tri burgije, fi150mm, fi 200mm i fi 250mm

Naziv proizvoda : RURIS bušač zemlje TT14, 3KS/sa burgijama -15,20, 25cm

Šifra proizvoda : 9496

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.