Popust -26%

RURIS Hidropak pumpa AquaPower 1008S, 750W, 46 l/min


Šifra proizvoda: 9442

19 499,00 RSD

Ušteda: 4 999,00 RSD

14 500,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

RURIS AquaPower 1008S hidrofor ima protok od 46l/min, maksimalnu dubinu usisavanja od 9m i maksimalnu visinu ispuštanja od 45m.Mogućnosti: Materijal: RURIS AquaPower 1008S hidrofor opremljen je pumpom čije je telo od livenog gvožđa, rezervoarom od 19 litara, prekidačem pritiska, manometrom i ... Detaljnije

RURIS AquaPower 1008S hidrofor ima protok od 46l/min, maksimalnu dubinu usisavanja od 9m i maksimalnu visinu ispuštanja od 45m.
Mogućnosti:

Materijal: RURIS AquaPower 1008S hidrofor opremljen je pumpom čije je telo od livenog gvožđa, rezervoarom od 19 litara, prekidačem pritiska, manometrom i fleksibilnim crevom.
Otpornost na koroziju: Zahvaljujući zaštiti od korozije rezervoara, RURIS AquaPower 1008S hidrofor ima dug vek trajanja, omogućavajući korisnicima dugotrajne performanse.
Stabilnost: RURIS AquaPower 1008S hidrofor ima snažne noge sa rupama spremnim za fiksiranje hidrofora na pod ili zemlju, obezbeđujući bolju stabilnost i sigurnost u upotrebi.

Pruža konstantan pritisak vode:

RURIS AquaPower 1008S hidrofor može se koristiti za održavanje konstantnog pritiska vode iz bunara za domaću vodu, umivaonike, WC šolje, veš mašine ili zalivanje bašti.
Visok kapacitet pumpanja:

Sa protokom od 46l/min, RURIS AquaPower 1008S hidrofor može crpsti čistu vodu iz bazena, bunara ili cisterne kako bi opskrbio, na primer, WC, veš mašinu ili sisteme za zalivanje u bašti.
Jednostavan način korišćenja:

Za udobnu upotrebu, RURIS AquaPower 1008S hidrofor ima široko otvaranje za punjenje vodom i prekidač za povezivanje/isključivanje sa strane pumpe. Kada se RURIS AquaPower 1008S hidrofor ne koristi tokom cele godine, važno je da se sva voda iz kućišta pumpe isprazni tokom ranog zimskog perioda.
Štednja pijaće vode:

Alternativni izvori snabdevanja vodom za svakodnevnu, domaću upotrebu preporučuju se iz ekoloških, ali i ekonomskih razloga. Sa svakim korišćenjem RURIS AquaPower 1008S hidrofora možete štedeti novac.
Mogućnosti za korišćenje u domaćinstvu i u bašti:

Tokom leta, vrt oko kuće zahteva vodu – na redovan i dovoljan način. RURIS AquaPower 1008S hidrofor može se povezati, pored opšteg vodovodnog sistema, i sa uobičajenim komercijalnim sistemima za zalivanje. Od tuša na crevo, preko ručnog zalivanja biljaka i grmova, do automatskog zalivanja bašte pomoću sistemskih prskalica. Čak i za čišćenje terasa visokopritisnom vodom ili pranje automobila, RURIS AquaPower 1008S hidrofor, sa snagom od 750W, isporučuje besplatnu vodu na dodir dugmeta.
Energetska efikasnost:

Energetska efikasnost RURIS AquaPower 1008S hidrofora doprinosi profitabilnosti. Pritisak koji se čuva u rezervoaru pritiska omogućava preuzimanje više manjih količina vode bez pokretanja pumpe, što značajno smanjuje potrošnju električne energije.

SPECIFIKACIJE

Snaga 750 W
Dubina 9 m
Maksimalna dužina izbacivanja 45 m
Protok 46 l/min
Turbina Mesing
Namotaj Aluminijum
Manometar Standard
Dužina kabla 2 m
Bronzano kvačilo 5-smerni
Tip cevi povezivanja 42 cm

Naziv proizvoda : RURIS Hidropak pumpa AquaPower 1008S, 750W, 46 l/min

Šifra proizvoda : 9442

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.