Popust -39%

RURIS Himalaya 602 čistač i bacač snega, loncin 7KS (8092)


Šifra proizvoda: 8092

156 999,00 RSD

Ušteda: 61 899,00 RSD

95 100,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Kada radite sa Ruris Himalaya 602 čistačom snijega, nemate ograničenja ili područja koja se ne mogu očistiti. Komfor i zadovoljstvo rada dopunjavaju grejači za ruke na ručkama.  Čistač je opremljen menjačem sa zupčastim prenosom. Pogonski točkovi su dizajnirani tako da omogućavaju kori... Detaljnije

Kada radite sa Ruris Himalaya 602 čistačom snijega, nemate ograničenja ili područja koja se ne mogu očistiti. Komfor i zadovoljstvo rada dopunjavaju grejači za ruke na ručkama.  Čistač je opremljen menjačem sa zupčastim prenosom. Pogonski točkovi su dizajnirani tako da omogućavaju korisniku da čisti sneg i na neravnim površinama. Prečnik točkova je 35 cm.

Motor je  opremljen funkcijom Winter Engine, za zaštitu od smrzavanja taji da je čistač moguće skladištiti i u prostore sa niskom temperaturom i koristiti ga u uslovima velikih hladnoća. Takođe, za veću udobnost korisnika Ruris Himalaya 602 čistač snijega je opremljen sa radnim svetlom. Za rad u bilo kojim termičkim uslovima, u bilo koje doba dana i na bilo kojoj površini, LED svetlo pomaže u osvjetljavanju prilikom rada. Brzina kretanja se može menjati, u zavisnosti od debljine snežnog pokrivača. Korisnik može odabrati jednu od 6 + 2 brzina, te s toga se vrsi ušteda i smanjuje potrošnja goriva za čak 25% u odnosu na čistače bez menjača.

Brzinu i efikasnost u radu obezbeđuje turbina B4 sa noževima sa mogućnošću rada unazad za uklanjanje nakupljenog snega na noževima, s mogućnošću da noževi odbace sneg bez sile prenosa i motora. Turbina B4 na ovaj način snažno izbacuje nakupljeni sneg daleko. Upravljanje snežnim mlazom se vrši kontrolom od strane korisnika zavisno od okruženja u kome se čisti snijeg putem kontrolnog panela smještenog na šasiji pomoću dve upravljačke ručice:

  • Ručica za podešavanje ugla, do 70 stepeni.
  • Poluga za podešavanje smjera u kome korisnik želi da uskladišti sneg, okretanje cevi za izbacivanje se može izvršiti levo-desno 190 stepeni oko osi.

Ruris Himalaya 602 čistač snega je namjenjen profesionalcima, za pešačke oblasti gdje je potrebno svakodnevno održavanje, bez obzira na visinu snježnog pokrivača i njegovu tvrdoću.

Motor LONCIN Winter Engine
Tip Motora 4-taktni
Snaga motora 7 KS
Zapremina motora 212 cm3
Kapacitet rezervoara za ulje: 0,6 l
Kapacitet rezervoara za gorivo: 3l
Prosječna potrošnja goriva: 1.7l/h
Prenos zupčanik
Tip paljenja: električni start na dugme
Grejanje ručke: Standard
LED svetla: prednje svjeto
Domet izbacivanja: 11m
Cev za izbacivanje: Podešavanje ugla izbacivanja: do 70° / Okretanje levo-desno oko ose: 190°
Gorivo: bezolovno
Brzine 6 napred + 2 nazad
Radna širina 66 cm
Radna dubina je 51 cm
Dijametar točkova 35 cm
Težina 102 kg

Naziv proizvoda : RURIS Himalaya 602 čistač i bacač snega, loncin 7KS (8092)

Šifra proizvoda : 8092

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.