Popust -19%

Ruris motorna testera RM 280 1.5 KS


Šifra proizvoda: 9627

23 699,00 RSD

Ušteda: 4 599,00 RSD

19 100,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Motorna testera RURIS RM280, dizajnirana prema tehnici izvedenoj od profesionalnih motornih testera, sa snagom motora od 1,5 KS i težinom od 3,26 kg, lagana je i efikasna, idealna za one koji traže motornu testeru koja se lako pokreće i rukuje.Koristi se za više vrsta poslovaUz pomoć motorne ... Detaljnije

Motorna testera RURIS RM280, dizajnirana prema tehnici izvedenoj od profesionalnih motornih testera, sa snagom motora od 1,5 KS i težinom od 3,26 kg, lagana je i efikasna, idealna za one koji traže motornu testeru koja se lako pokreće i rukuje.
Koristi se za više vrsta poslova
Uz pomoć motorne testere RURIS RM280 može se obaviti širok spektar kućnih radova. Može se koristiti za:
-voćarstvo;
-za sečenje ogrevnog drveta prečnika do 600 mm;
-za seču, ulepšavanje i održavanje krošnje drveća;
-uklanjanje i proređivanje žbunja;
-uklanjanje trulog drveta i klica grana;
-izrada jednostavnih drvenih konstrukcija.


Karakteristike


RURIS RM280 motorna testera je opremljena profesionalnom Oregon vodilicom i lancem i Walbro karburatorom, svetskim liderom na tržištu karburatora.
Oprema sa profesionalnom Oregon vodilicom i lancem obezbeđuje snagu, minimalnu potrošnju i konstantan dotok goriva, bez obzira na položaj u kome se drži i uslove u kojima se motorna testera koristi.
Oregon vodilica i lanac donose veću brzinu, efikasnost i preciznost u rezanju drveta, jer su posebno dizajnirani za profesionalce koji zahtevaju maksimalne performanse, izdržljivost i svestranost.
Poseban dizajn Oregon vodilice i lanca obezbeđuje prenos optimalne količine ulja za podmazivanje.
Zahvaljujući sistemu Super Easy Start, motorna testera RURIS RM280 će se lako pokrenuti jednim povlačenjem bez povratnog trzaja.
Pritiskom na pumpu za gorivo gorivo se prenosi u karburator, smanjujući broj startnih taktova, nakon duže pauze u radu motorne testere.
Dizajn startera obezbeđuje lakše povlačenje i brže pokretanje.
Vortek sistem centrifugalnog prečišćavanja vazduha pomaže u smanjenju habanja i garantuje duži period upotrebe.
Svojim karakteristikama, motorna testera RURIS RM280 obezbeđuje idealnu kombinaciju povećane efikasnosti i optimalne ergonomije, pretvarajući svaki izazov u ​​laku aktivnost.
Jednostavna za rukovanje
Motorna testera RURIS RM280 je laka za rukovanje i idealna je kako za profesionalce, dizajnirana je čak i za upotrebu na visini jednom rukom, tako i za one koji obavljaju kućne poslove i jednostavne poslove.
Optimizovana težina
Zbog male težine, od samo 3,26 kg, uz pomoć motorne testere RURIS RM280, sečenje drveta postaje udobno i može se obavljati tokom dužeg vremenskog perioda.
Mala potrošnja goriva
Motorna testera RURIS RM280 je opremljena da obezbedi odgovarajući nivo za životnu sredinu. Niska potrošnja goriva je rezultat brzog kapaciteta motorne testere u kombinaciji sa vodilicom plus Oregon performans 3/8 1,3 PM lanca.
Povećana udobnost
Kroz odgovoran dizajn antivibracionih tačaka motorne testere RURIS RM280, jake vibracije u tačkama spajanja su značajno smanjene, izbegavajući dugoročne smetnje navodnjavanja krvi u šakama i rukama.
Sistem za pokretanje Super Easy Start apsorbuje silu u zavisnosti od evolucije kompresije i oslobađa je, određujući uravnotežen proces pokretanja, bez trzaja, bez pritiska na mišiće i zglobove korisnika.
Komande motorne testere RURIS RM280, kao što su hladan ili topli start, rad i gašenje, se izvode lako, jer su na dohvat ruke korisnika, obezbeđujući visok stepen udobnosti i bezbednosti.
Lako za početak
Motorna testera RURIS RM280, uz pomoć Super Easy Start, može se lako pokrenuti jednostavnim povlačenjem užeta, kada se motor ranije koristi. Tehnologija pokretanja obezbeđuje brzo pokretanje motora, bez obzira na spoljašnje uslove.

Motor: Khumma Concept
Tip motora: 2-taktni
Snaga motora: 1,5 KS
Zapremina motora: 40,2 cc
Sistem paljenja: Electronic
Priručnik za pokretanje
Gorivo: Amestec karburant
Kapacitet rez. za gorivo: 210 ml
Kapacitet rez. za ulje: 200 ml
Pros. potrošnja goriva: 460g/kWh
Mešanje goriva: 20 ml ulja/ 1l goriva
Vibracije prednje ručke: 6,78m/s²
Vibracije zadnje ručke: 7,2m/s²
Karburator: Walbro
Standardna dužina šipke: 300 mm
Veličina koraka lanca: 3/8 1,3PM / 22+1T
Rastezanje lanca: Bočna udobnost
Kočnica lanca: Da
Težina: 3,26 kg

Naziv proizvoda : Ruris motorna testera RM 280 1.5 KS

Šifra proizvoda : 9627

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.