Wagner mašina za nanošenje materijala HeavyCoat HC 950 E SSP


Šifra proizvoda: WG2332187

1 149 600,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Potpuno opremljena, airless jedinica za gletovanje i bojenje. Uređaj se može koristiti s električnim (HC 950 E) ili motorom na benzin ( HC 950 G). HC 950 je dizajniran za rad sa raznim materijalima ( boje, lakovi, antikorozivni premazi , uljane , lateks boje, silikatne boje za fasade, silikoni, ... Detaljnije

Potpuno opremljena, airless jedinica za gletovanje i bojenje.

Uređaj se može koristiti s električnim (HC 950 E) ili motorom na benzin ( HC 950 G). HC 950 je dizajniran za rad sa raznim materijalima ( boje, lakovi, antikorozivni premazi , uljane , lateks boje, silikatne boje za fasade, silikoni, glet mase, protivpožarna zaštita…)

Uređaj može raditi sa 3 pištolja. Zahvaljujući hidrauličnoj tehnologiji pumpe, uređaj je vrlo snažan, svestran i robustan za zahtevnu upotrebu na gradilištu.

Neke od prednosti su: Idealan uređaj za nanošenje materijala visoke viskoznosti , upotrebu više pištolja kao i rad na visini.

Dvostruka 2 SpeedTip dizna - ima 2 otvora različitih promera SSP - dodatna opcija - Wagner je jedinstveno rešenje u primeni materijala visoke viskoznosti, npr , bitumen.

Zahvaljujući SSP- u pumpa je stalno ispunjena s dovoljno boje, što omogućuje rad bez prekida Hidraulični motor osigurava dugotrajan i fleksibilan rad Mogućnost brze razmene elektromotora na diesel - primenjena inovativna rešenja omogućuju brzu zamenu elektromotora sa motorom na benzin.

Ova mogućnost je posebno korisna u radu fasada, mostova i gde god može biti nedostatka struje.

Karakteristike

Maksimalna dizna 0,052"
Maksimalni protok materijala 6,6 l/min
Maksimalna dužina creva 90m
Maksimalni pritisak 250bar
Težina 83kg
Snaga motora 3,6 kW

U kompletu su
osnovna jedinica HC950, crevo visokog pritiska 15m(10mm) i konektor 1/4 - 3/8, pistolj AG14 i dizna 2 speedtip 117/427, torba sa alatom

Naziv proizvoda : Wagner mašina za nanošenje materijala HeavyCoat HC 950 E SSP

Šifra proizvoda : WG2332187

Proizvođač : Wagner

Uvoznik :

Zemlja porekla : Nemačka

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.