Wagner Membranska pumpa W SF33 PRO


Šifra proizvoda: WG2388260

663 600,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

MEMBRANSKA PUMPA ZA SVAKI PROJEKAT ŠIROK SPEKTAR MATERIJALA I MOGUĆNOSTI PRIMENE: Zahvaljujući WAGNER QLS tehnologiji ( za smanjenje vibracija sa dužim hodom dijafragme ) može nanositi širok spektar materijala i poseduje veoma širok spektar područja primene za razne veličine projeketa. M... Detaljnije

MEMBRANSKA PUMPA ZA SVAKI PROJEKAT

ŠIROK SPEKTAR MATERIJALA I MOGUĆNOSTI PRIMENE:

Zahvaljujući WAGNER QLS tehnologiji ( za smanjenje vibracija sa dužim hodom dijafragme ) može nanositi širok spektar materijala i poseduje veoma širok spektar područja primene za razne veličine projeketa. Može nanositi poludisperzivne, disperzivne, lateks, akrilne, sintetičke, antikorozivne, protiv-požarne boje…. Manje količine materijala mogu biti nanošene se sa malim gubicima zahvaljujući gornjoj posudi koja se lako čisti.

EFIKASNOST:

Sa količinom isporuke od 4,3 l / min, SuperFinish 33 je najmoćniji WAGNER membranski uređaj u profesionalnom segmentu. Poseduje u proseku za 20% bolje performanse u odnosu na svoj prethodni model, SuperFinish 31. Ovo osigurava da se projekti mogu brzo, ekonomično i profesionalno završiti.

MANJE OVERSPRAY-a ( “magle” ):

Posebno za farbarske radove, velika prednost je inovativna HEA airless tehnologija niskog pritiska.

HEA manometar za kontrolu pritiska – duži vek trajanja. Čak i kada radite na niskom pritisku 30-40 bara, površina je podjednako savršena, maglica i habanje boje su manja, raspršivanje je lakše kontrolisati, a trake su više prepletene. ProTip mlaznica omogućava vam rad sa do 55% manje overspray-a ( magle)

JEDNOSTAVNO RUKOVANJE:

Krajnja jednostavnost upotrebe znači da se svako može brzo obučiti za rad sa uređajem, čak i zaposleni bez opsežnog tehničkog znanja. Kao dodatni bonus, osnovna jedinica ove verzije uključuje integrisani paket alata. Ovo osigurava da su sve mlaznice, filteri i alati uvek pri ruci.

MOGUĆA PRIMENA DO 3 PIŠTOLJA ISTOVREMENO:

Treba li vam još više snage? Nema problema! Za paralelnu upotrebu možete naručiti adapter za povezivanje do tri pištolja istovremeno.

LAGAN TRANSPORT:

Veoma robusna kolica za upotrebu sa posudom ili sa fleksibilnim sistemom usisavanja, uključujući integrisanu čašu za odlaganje usisnog seta. Gume koje apsorbuju udarce omogućavaju lagan transport i na najzahtevnijim gradilištima.

Maksimalna veličina mlaznice 0,033“
Maksimalni protok materijala 4,3 l/min
Težina 43 kg
Maksimalni pritisak 25 MPa (250 bar)
Snaga motora 2,2 kW
Fleksibilni usisni sistem

Osnovna jedinica SF33PRO
HP crevo 15 m
Airless pištolj Vector PRO
TradeTip 3 mlaznica 523 uključujući beli filter

Naziv proizvoda : Wagner Membranska pumpa W SF33 PRO

Šifra proizvoda : WG2388260

Proizvođač : Wagner

Uvoznik :

Zemlja porekla : Nemačka

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.