RURIS EVEREST 1009 čistač i bacač snega, loncin 12.5KS (9506)


Šifra proizvoda: 9506

319 999,00 RSD

Ušteda: 141 999,00 RSD

178 000,00 RSD

Cena je sa PDV-om

Garancija i servis obezbedjeni 2 godine

Kada radite sa bacačom snega RURIS Everest 1009, ne postoje ograničenja ili područja koja se ne mogu očistiti.Udobnost i zadovoljstvo rada upotpunjuje grejane ručki.Snažan motor i odlično dizajniran menjač poboljšavaju performanse. Bacač snega opremljen je diferencijalom za prenos, za brzo... Detaljnije

Kada radite sa bacačom snega RURIS Everest 1009, ne postoje ograničenja ili područja koja se ne mogu očistiti.
Udobnost i zadovoljstvo rada upotpunjuje grejane ručki.
Snažan motor i odlično dizajniran menjač poboljšavaju performanse. Bacač snega opremljen je diferencijalom za prenos, za brzo okretanje oko ose, što je moguće bliže području koje treba očistiti od snega ili za okrete od 360 °, u uskim oblastima.
Pogonski točkovi nemaju mesta unutra, upravo da bi omogućili korisniku da uđe u područja sa visokim neravninama. Prečnik točka od 40 cm čini svaku prepreku lakom za penjanje i bezbednom za korisnika. Visok razmak od tla koji obezbeđuju točkovi štiti šasiju i motor od tvrdih predmeta ili kamenja, koji mogu doći u kontakt sa sekačem.
Ovaj model bacača snega, takođe ima električno paljenje motora.

Motor je opremljen sa ugrađenom funkcijom Vinter Engine, za zaštitu od smrzavanja, stoga može da se pokrene u svim uslovima skladištenja ili mraza. Takođe za udobnost korisnika, Everest bacač snega opremljen je radnim farovima, da može raditi u svim termičkim uslovima, i na bilo kojoj površini. Far je LED, kako bi se lako izborili sa svih zahtevima. Brzina kretanja je u koracima, u zavisnosti od debljine snežnog sloja. Korisnik može izabrati jednu od 6 + 2 brzine za vožnju i na taj način je vreme korišćenja pravilno dimenzionisano, a potrošnja goriva smanjena za preko 25%.
Za zaleđene snežne površine, bacač snega RURIS Everest 1009 može da melje i secira smrznuti sneg zahvaljujući profilu noža u obliku slova „Z“ kojim je sekač opremljen. Površina napunjena smrznutim snegom ostaće savršeno čista što je pre moguće.

Brzinu čišćenja snega obezbeđuje turbina B4 sa lopaticama postavljenim iza glodala, koje imaju jedinstvenu ulogu, da uklanja sneg na daljinu, bez prisiljavanja menjača i motora. Na taj način mleveni materijal preuzima turbina B4 koja ga uklanja na veliku udaljenost. Upravljanje mlazom snega vrši korisnik sa kontrolne table, koja se nalazi na šasiji nosača sirene, pritiskom na dve komandne poluge: 1. Poluga za podešavanje ugla, do 70 stepeni. 2. Poluga za podešavanje pravca gde želite da uskladištite mleveni materijal, orijentacija se može levo levo desno 190 stepeni oko ose.

Bacač snega RURIS Everest 1009 je dizajniran za profesionalce u pešačkim zonama gde je održavanje potrebno i potrebno na dnevnoj bazi, bez obzira na snežni pokrivač i tvrdoću.

Motor: Loncin Winter Engine
Snaga: 12.5 KS
Zapremina motora: 420 cm³
Tip motora: 4-taktni
Radna širina: 107 cm
Radna visina: 54 cm
Domet izbacivanja: 15.0 m
Cev za izbacivanje: podešavanje ugla izbacivanja: do 70° / Okretanje levo-desno oko ose: 190°
Menjač: Zupčanik
Broj brzina napred: 6
Broj brzina nazad: 2
Ugao okretanja bacača snega: 190 °
Podešavanje ugla bacanja snega: pomoću ručke
Točkovi: prečnik 40 cm
Gorivo: Bezolovni benzin
Zapremnina rezervoara za gorivo: 6.0 l
Zapremina rezervoara za ulje: 1.1 l
Težina: 135 kg

Dodatne informacije:
- Potrošnja goriva: 3 l/h
- Grejanje na ručkama
- LED svetlo

Pokretanje motora: elektro start, pritiskom na taster

Naziv proizvoda : RURIS EVEREST 1009 čistač i bacač snega, loncin 12.5KS (9506)

Šifra proizvoda : 9506

Proizvođač : Ruris

Uvoznik : Intercom doo

Zemlja porekla : Rumunija

Nastojimo da budemo precizni u opisu proizvoda, slika i cena, ali moguće je da informacije nisu kompletne i adekvatne.
Artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku.